.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Много Чувства

Здравейте искам да споделя с вас аз съм от град София и тази година съм 10-ти клас и както знаете в училищата има много паралелки аз съм от хореографската а момчето което харесвам от езиковата стаите ни са близо около 6 крачки разстояние има аз го харесвам бяхме се запознали по-миналата година на една екскурзия с помощта на една от класа тогава го харесвах но мина цяло лято и спрях тази година стана същото само че чувството беше много по-силно аз се влюбих в него и постоянно мисля за него но той дори не ми обръща внимание кажете ми начин или да го забравя или да го привлека.

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Оо...не се отказвай преди да си опитала. Заговори го нещо като се засечете, пиши му. Лесно е.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Да го привлечеш... почни да си говориш с него, не те знам колко сте близки, ама ако сте на здрасти - чао почни да го заговаряш и т.н.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

да точно така на здрасти и чао сме

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Ми т'ва е дръж се нормално и почнете да си говорите, да излизате на по биричка ала бала - лесни са тия неща. Виж са дали и той те харесва, не може да си сигурна, ама по-добре направи нещо, че после ще съжаляваш сигурно, че си могла да направиш нещо, а не си.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Еми, не е много трудно просто да отидеш при него, да кажеш здрасти, да го питаш кво прави, да се заговорите, деликатно да го викнеш на кафе, като излезете ако още не е загрял, да му се гушнеш, да се целувате, да ходите 1-2-3 месеца, да пуснеш тема в раздел Секс, да ти кажат, че не трябва да му пускаш, да се напиете, да му пуснеш, след време да почнете да се карате, да пуснеш тема в раздел Любов, да ти кажат, че трябва да скъсаш с него, да скъсате с уговорката да си останете приятели, но всъщност да се правите на непознати и да си намериш друг.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Заговори го
    Покани го на кафе а-у
    И такам .. (((:
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Еми, не е много трудно просто да отидеш при него, да кажеш здрасти, да го питаш кво прави, да се заговорите, деликатно да го викнеш на кафе, като излезете ако още не е загрял, да му се гушнеш, да се целувате, да ходите 1-2-3 месеца, да пуснеш тема в раздел Секс, да ти кажат, че не трябва да му пускаш, да се напиете, да му пуснеш, след време да почнете да се карате, да пуснеш тема в раздел Любов, да ти кажат, че трябва да скъсаш с него, да скъсате с уговорката да си останете приятели, но всъщност да се правите на непознати и да си намериш друг.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    За да не ставаш кълбо от нерви и притеснения,туширай всичко като се държиш приятелски Излезте и така :3

Супер фен Аватара на nymphadora
    можеше поне една запетайка да сложиш..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Пиши му.

Заговори го.

Той не ми обръща внимание, а ти обръщала ли си му някога? Поздравявала ли си го някога или не ?

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Много са ми интересни хората, които се 'влюбват' в някой, с който са само на здрасти - чао...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Примерно да идете някъде заедно е добра идея за опознаване? Ама преди това ще е добре да се разговорите.

Ама ще е хубаво да уточниш кое от двете искаш по силно - да го привлечеш или да го забравиш. Щото съветите ще са различни.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Ама ще е хубаво да уточниш кое от двете искаш по силно - да го привлечеш или да го забравиш. Щото съветите ще са различни.
    Заговори го, пиши му, излезте, нагласи се, бъди чаровка, мила, красива и т.н. и сигурно ще те хареса.

Ако искаш да го забравиш, не прави нищо от това, което ти казах горе. Игрорирай го, намери си ново момче, ама по-добре опитай, нищо не губиш

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Да го привлечеш... почни да си говориш с него, не те знам колко сте близки, ама ако сте на здрасти - чао почни да го заговаряш и т.н.
    Не знам какво по добро от това да ти предложа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си