- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да си мисля...
Здравейте!Не знам как да започна темата, затова ще се опитам накратко да ви обясня нещата. От известно време си пишем с едно момче, мога да кажа, че си допаднахме. Понеже ми стана интересно какъв е на живо, един ден си мислех да му кажа да се видим, но още преди да повдигна въпроса той каза, че му е лошо и съответно нямаше как да се видим. На другия ден той замина за друг град (там ще учи, но понеже е близо, си идва често) и ми обеща после да се видим. Странното беше, че докато беше там пак постоянно си пишехме. Под постоянно имам предвид наистина постоянно, дори няколко дни нямаше нет и ми пишеше от телефона си, но не е спирал, обяснява ми какво прави, къде, с кого... все едно сме близки, споделя ми понякога по-лични неща. Върна се, пак си пишем, но той не казва нищо за излизане. Важно е да уточня, че не очаквам нищо от него - от сорта на гаджета а-у (все пак учи в друг град), просто ми е интересно дали на живо ще е същото. На мен вече ми писна да съм му като личен дневник... а и доколкото се познавам, скоро ще ми стане скучно и безсмислено, а не искам да си прекъсвам връзката с него. Не виждам какъв е проблемът за едно кафе за 2 часа... Или просто му е скучно и ми пише ей така... Мнения?
![]()
Последно редактирано от EverywhereWithYou : 09-15-2012 на 11:13
Може да не е от инициативните типове, но е възможно да има и нещо съвсем друго. Аз на твое място бих подхвърлила пак нещо по темата и ако и тоя път не даде резултат - пас.
Последно редактирано от paradosou : 09-15-2012 на 11:19
Най-вероятно грозен или дебел ,или пък го е срам от среща.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Е, искай да се видите, какво толкова...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Може би е твърде срамежлив и го е страх да се видите. Твърде много държи на теб и го е страх всичко това да се провали, страх го е да не го помислиш за грозен и вече да не искаш да си пишете. Но ти трябва да опиташ да го убедиш, че приятелството ви е по-силно от всичко.
Или го е срам, или просто обича да си пише с непознати (бтв аз много обичам, не знам що)
П.С.: Още не съм намерил такъв, като мене![]()
Последно редактирано от Psyko Nuts : 09-15-2012 на 14:21
има ги и такива хора. от година и половина си пиша нон стоп, всеки ден с едно момиче, споделяме си много лични неща и тн., но не сме се виждали. и не, не е фейк, един приятел учи в нейното училище и я вижда често, предлагали сме и сто пъти да излезем някъде заедно е така да си полафим на живо, ама тц. просто тя в такъв тип затворен, интровертен, когато е с приятели мълчи и някак си и е по-лесно да изразява емоциите си и тн. писмено, отколкото устно. знам ли, може и тоз господин да е същият ;д
Виждала ли си го на снимка? Може би се притеснява от това как изглежда/неуверен е в себе си и се страхува да ти се покаже, защото може и да не го харесаш.
Не е необичайно, повечето хора оставят такова впечатление, когато не общуват на живо. Остава пак да го питаш. Кажи му, че за да може да се движите към някаква посока, ако, разбира се, искаш това, е необходимо да се видите. А и дори да си останете само приятели, познати, ако щеш, би желала да се видите и че не си привърженичка на този вид общуване, което правите в момента.
Еми според мен просто не те харесва, а си мисли че ти искаш да излезете на среща. Ти каза, че не очакваш да сте гаджета, така че можеш да му го кажеш и да видиш какво ще стане..
сигурно просто иска да спи с теб (да те чука в носа а-у) ма го е страх да го признае ... поговори с него за това
Ъмм, не мисля, че е вариант... ние реално никога не сме обсъждали отношенията си в момента и би било странно да му кажа нещо такова. Ще ме помисли за пълната откачалка... и аз бих се помислила за такавапросто вече ми писва да си говорим едно и също и нищо конкретно, но не искам да спираме да си пишем... simple as that
![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Сигурно се притеснява. Какво като е момчето? И те се притесняват, макар и да не го показват. Покани го пак, кажи му, че те кефи като човек и приятел и искаш да се видите поне за малко.
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Не чакай той да те покани, а действай ти - нищо няма да ти стане, ако го поканиш, нали?