- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършване в устата ?!
Хм...Дразня се малко, че всички са толкова тесногръди относно цялата работа с гълтането. Спермата е чиста (за разлика от слюнката на човек,която всъщност гълтаме в много по големи количества) и не виждам какво е страшното и унизителното в това да попадне в устата на му/и.
Относно женския пол-девойки, няма нищо гнусно, ако си втълпите че е ужасно, на подсъзнателно равнище още преди да сте гълтали ще ви се повръща. Ясно ви е какво ще стане когато реално се случи.
Към мъжете-от къде на къде това да стигне по някакъв начин спермата в до устата е голямата трагедия и катастрофа. Що за его имате??? Та това са с ваши течности и дори е смешно, че ви е гнус или срам ако ги глътнете...Гнус ви е от вас ли? Не го правите нарочно,не ви е фетиш някакъв...Какъв е проблема тогава???
Гълтала съм, дори бих казала, че ми стана любимото нещо. Защо ли? Защото го асоциирам с доволната му физиономия и с удоволствието му...и с нещата след това![]()
![]()
![]()
мерси![]()
~девойче съм~
Изместваш фокуса.Първоначално написано от Deadlock
Разбрали сме се с него- решим ли да бебеправим, спира цигарите и след три месеца започваме опити.
А и, да ти кажа, "резултатът" от Виктори Силвър е меко казано отвратителен, но поне съм попаднала на свестен мъж, който не ме насилва да правя неща, които са ми неприятни.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Всеки път ми се празнят в устата ,когато духам.Гълтането също,но вкуса винаги е различен.Единствено си прилича по стипцавата течност...
темата е малко стара, но пък интересна.
и аз никога не целувам момичето, ако съм свършил в устата и. Кое по-логично от това, че няма по-голяма педерастия от това, да целуваш уста с мъжка сперма)) Кво като е моята, нали е сперма. За да почна да целувам и да опитвам сперма, трябва да съм обърнАл резбата.
Това не отхвърля всякакви други жестове на близост, гушвам я, целувам я навсякъде другаде, но не и по устата преди да посети банята.
Ох, като се замисля... за толкова време, откакто правя секс, толкова малко пъти са ми свършвали на коремче, цици, лице и тнт. Явно на повечето мъже им харесва в устата най-много. Не, не ми е неприятно. Не ми е и гадно, никога не съм плюла. Вярно, че на пушачите спермата не е от най-вкусните, но пробвайте мъжът ви да яде всеки ден мак донълдс и да пуши, хахах :}
Aз пък много обичам да гълтам, много ме радва. И някак си.. сближаващо е, искрено е. И ми е хубаво като ме целуне след това... не виждам какъв им е проблема на някои и как може да ги е гнус от собствената им сперма. Ама както каза Миминко, дъвкана е темата много пъти...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Хахах, и аз си мислех, че ще е гадно, ама помня, че първата сперма, която бях пила, беше най-вкусната ми евър, беше приятна, хахах. Сближаващо е, приятно е, съгласна съм. Пък и идеята да се разкарвам до банята ми се струва глупава.
Всеки преди да почне да прави секс си е мислил ужасни работи..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
То и сополите са си твои, ама не би ги ял нали? ЗНам, че сравнението е тъпо, ама има много други неща, които са си твои, ама не би искал да опитваш на вкус.
Разбирам ги мъжките, но предпочитам да казват, че ги е гнус, както си е, от колкото по някакви други там измислени причини. Всичко е и до психическа нагласа.
4XCOKИ
неЙ като готвенето. Аз все още не мога да готвя. :3
+ това има много добри мъже готвачи
+ това ме отвращава стереотипа, че само жената трябва да готви и виси в кухнята. Не чИ има нещо лошо, ама е някак ритунно, защото ми изкачат класически примери за това как едно ъъ семейство си има някакви правила, норми и какви ли не работи, които са установени от семействата, в които са били преди това, от обществото, от какво ли не.. и всичко е толкоЗ по график, че никой не слуша какво му казва сърчицето. Ох, защо говоря за готвене и такива работи?! Отивм да видя какво има в хладилникЪТ. <3
4XCOKИ
хмм
4XCOKИ
К'во започнахте да хейтвате jghgh. Сами казвате, че няма жена която да не прави свирки, но идва като говорим за егоизъм, повечето момчета с които съм си говорила ми казват, че не искат да лижат (или не си признават) не знам.
Още един пример: за 1ви път секс - момчето едва ли не му е задължителна свирката, но на момичето трябва да и е достатъчно т'ва, че я е пипнал там долу.
По темата: Само ми мрънкаше, че иска да го направя и му направих изненада. Супер гадно ми стана и щях да повърна добре, че бяхме в банята. И му казах, че такива неща ще се повтарят на същото място.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
а, мерси за защитата, но си признавам, че тези мои мнения са тотално неадекватни. :>
бях объркана, "мразех" мъжете и т.н.
просто ги игнорирайте :<
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
4XCOKИ
Фабриката за сперма, никога няма да затвори.
По темата: Мен лично ме е гнус да целуна приятелката си, след като съм свършил в устата и. Първият път, се почувствах доста неловко, когато ме попита: Защо не ме целунеш а аз я целунах по бузата. Естествено тя се разсърди и, и обясних че ме е гнус.
Видях коментари на момичета, от сорта, а защо ние трябва да ви гълтаме спермата. Аз мисля че това са просто, природни неща, вие момичетата, сте създадени да гълтате.![]()
![]()
4XCOKИ
Много е готино да свършвам в устата и. Лично аз съм фен на това![]()
Интересно ми е момичетата, които не гълтат какво правят когато мъжът свърши. Подават му салфетка когато му е най-готино ли?![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.