.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 217

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Горкото момче ...
    Доста по добър вариант е да му дадеш да свърши по теб, и после да се избършеш с мокра/суха кърпичка.
    по темата: не съм гълтала, нямам и намерение да го правя. А и с тоя мои гастрит най-много да си издрайфам червата.
    meh
    кО речИ!?
    Какви гастрити намесваш, спермата да не е радиоактивна/токсична/етц и в супер големи количества?
    Не разбирам едно... какъв е проблема, след като вече ти е попаднала в устата и си усетила вкуса й..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    meh
    кО речИ!?
    Какви гастрити намесваш, спермата да не е радиоактивна/токсична/етц и в супер големи количества?
    Не разбирам едно... какъв е проблема, след като вече ти е попаднала в устата и си усетила вкуса й..
    Точно попаденто в устата предотвратявам. При неприятни вкусове повръщам, гадно ама за 20 години няма как да не свикне човек. Спомням си един път от някаква агрита екзотик повърнах ...

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Точно попаденто в устата предотвратявам. При неприятни вкусове повръщам, гадно ама за 20 години няма как да не свикне човек. Спомням си един път от някаква агрита екзотик повърнах ...
    Този път ще ти го кажа със съвсем нормален тон: говориш глупости. Може да ти се повдига от различни вкусове или миризми, но то няма нищо общо с гастрита.
    Аз съм повръщала и от синьо кьорасо и коктейлчета, но не е заради, това чеимам гастрит. Не се излагай, моля ти се.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    Този път ще ти го кажа със съвсем нормален тон: говориш глупости. Може да ти се повдига от различни вкусове или миризми, но то няма нищо общо с гастрита.
    Аз съм повръщала и от синьо кьорасо и коктейлчета, но не е заради, това чеимам гастрит. Не се излагай, моля ти се.
    Точно

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    Лекар ми го е казвал, че това е причината да повръщам от привидно безобидни неща. Айде сега изкарайте и лекаря некомпетентен ....

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Лекар ми го е казвал, че това е причината да повръщам от привидно безобидни неща. Айде сега изкарайте и лекаря некомпетентен ....
    Повечето всъщност са, да.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Ok, нека се изакат в устата на 10 човека. Този, който не повърне ще е без гастрит.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си