- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Това не е тийн, а пенсионерски форум
а ти кво правиш, за да не е?
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Нема такъв плазмодий като EinGutesKind, но вината не е негова. Родителите му са виновни, че са отгледали такъв Анормален педерунгел.
Т'ва поведение "аз разбирам тийнейджърите" по повод новата учителска професия ли си го възприел? Какво ще стане ако в класа ти има некой металист, а? Ще го обявиш за немодерен или ще се шашнеш? Не ми се мисли накъде отиват бъдещите поколения с учители чалгари, който се оправдават, че са "в крак с времето". Или ако некоя 17 годишна ти се изтапанчи на даскало с 15см ток и пола сравнима с коланче. сигурна съм, че вместо да направиш забележка, ти "в крак с младежта" ще й надничаш под полата. Олеее боже. За 2-3 дни тук на какво се нагледах!!![]()
![]()
^ В клас ще съм неутрален ама принципно е възмутително в тийн форум да се държите като пенсии![]()
Така е, не виждам кво лошо има в чалгата и голотията - всеки рано или късно ще се закефи на чалгийката, тя е просто музика за душата... А голотията - тя вече е нещо нормално, кой не обича да плакне окото
Относно гейовете - кур за тях. (See what I did there?)
А патриотичните теми - вътре стават големите спорове и сеири и затова са толкова дълги![]()
Имаше една певица Вероника, дето все идваше като монахиня, беше метълистка иначе и хич не се вписваше - в момента е шивачка в бутик в Бургас
Отделно като има чалга концерт публиката (в Пловдив) е от Тримонциум до Джумаята, а на другите се събират има няма 50 човека ...![]()
Последно редактирано от EinGutesKind : 09-08-2012 на 10:36
насе, какви теми искаш? Такива с указания за използавне на анален вибратор ли...![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Авторът на темата е прав.
Много голяма част от тийновете тук са с пенсионерско мислене. Друга част пък пускат тотални простотии, мислейки че са модерни. Трябва да се намери баланса, но съм съгласен с г-н "Каулиц"
значи всички тийнейджъри трябва да слушат чалга, да са хомо или нещо си и да показват плът, така ли ?