Първоначално написано от
Doctor_Satan
Като не обичаш да си обект на внимание, каква беше целта на този пост?
Оооооох, тва ми е любимата игра, като почнете да се правите на засукани и независими. Вече ми е омръзнало да ги слушам тези глупости. Всяка се прави на нещо специално, непукистка била, не обичала да говорят за нея(но естествено пише неща за себе си с цел някой да ги прочете). Ясно е за всички че искаш внимание, всеки в този форум пише малко или много поради тази причина. Ако не искаше някой да ти обърне внимание, защо изобщо ще пишеш, след като можеш да го запазиш за себе си? Това е поредното доказателство че човешкият живот е преобладаващо психичен процес. Това което правиш ти тук е да се оглеждаш в мнението на другите, като постваш неща, обхващащи твоята фикс идея за себе си и я съобразяваш с това какво се търси. То като цяло социалният живот е това - околните са коректив на всичко. Но тъй като анонимността в интеренет предлага всеки да пише каквото си иска за себе си - то съвсем естествено всеки се представя не такъв какъвто е, а какъвто иска да бъде, съобразено с мнението на другите, разбира се. Цялата тази куртозия ми идва в повече. Чудно ми е само, кой се опитваш да заблудиш, себе си или нас? На някой между другото направило ли му е впечатление че никой в интернет не пише: "Аз съм отрепка, нищо не става от мен, страхливец съм, не мога да владея живота си .....и т.н.". НИКОЙ, АБСОЛЮТНО НИКОЙ! Вместо това всеки се пише бияч и си слага някакъв здравеняк за аватар, аналогично за момичетата - сладникаво или "изтънчено" именце и някоя мадама за аватар. А накрая какво излиза - момчетата олигофрени, а момичетата най обикновенни квартални курвета. Жалка история.....