.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 116

Hybrid View

Голям фен Аватара на Богиня
    Брех, докторе, бахмааму! Как ме разкри?! А аз, глупачката, си мисля, че съм анонимна... Бааааааааааааааахмааму!

Как, би ли ми отговорил, ще да се правя на ''нещо специално'', като никой от тук ''обитаващите'' не знае самоличността ми? Другото което е-нямам нищо против да пратя снимка, ако някой ми поиска на ЛС. Да не тръгвам да се хваля, но друг е въпросът, че няма да го направя. Виж сега... ако някой ми допадне, бих могла да обменя информация и евентуално да се запознаем на 4 очи!
    Лошите си черти също мога да ги изброя! Не съм намерила тема, обаче...
    Пък и да ги изброявам, и да не ги изброявам-пак ще си остана Богиня... А ти ще продължиш с комплексарските си постове, видиш ли, някой простосмъртен се засегне...

Безименния, точно от такива ''поставящи хората на мястото им разбирачи'' най-малко бих се засегнала...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Богиня Виж мнението
    Брех, докторе, бахмааму! Как ме разкри?! А аз, глупачката, си мисля, че съм анонимна... Бааааааааааааааахмааму!

Как, би ли ми отговорил, ще да се правя на ''нещо специално'', като никой от тук ''обитаващите'' не знае самоличността ми? Другото което е-нямам нищо против да пратя снимка, ако някой ми поиска на ЛС. Да не тръгвам да се хваля, но друг е въпросът, че няма да го направя. Виж сега... ако някой ми допадне, бих могла да обменя информация и евентуално да се запознаем на 4 очи!
    Лошите си черти също мога да ги изброя! Не съм намерила тема, обаче...
    Пък и да ги изброявам, и да не ги изброявам-пак ще си остана Богиня... А ти ще продължиш с комплексарските си постове, видиш ли, някой простосмъртен се засегне...

Безименния, точно от такива ''поставящи хората на мястото им разбирачи'' най-малко бих се засегнала...
    Хахахаххаха.

Право в десетката!

ПС: Дори за миг не съм си помислял, че мога да те разкрия само от един пост. Смешното е, че се оказах прав.
    Хахахахах
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 09-17-2012 на 17:13

Голям фен
    >"пак ще си остана Богиня"
    >Наричаш мен комплексар.....

Гениално, просто гениално....

Голям фен Аватара на Богиня
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Гениално, просто гениално....
    Благодаря ти, че поне ми го призна.
    /нямаше нужда де... аз и без това си го знам /

Научи се да не нападаш хората за щяло и нещяло. Всеки има право на мнение, с което интелигентен човек би се съобразил. Вероятно и това си чувал, а? Е, що тогава не се замислиш, дарлинг?

Ей, Шакира, да не би да си Козирог?
    Последно редактирано от Богиня : 09-17-2012 на 17:29

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от shewolf1 Виж мнението
    Doctor_Satan, направо да те съжали човек. Колкото и да се правиш на интересен, човек само като те чете може да си извади извод че в реалния живот, навън, си една кръгла нула, и тук си избиваш някакви комплекси ли, не знам и аз какво, но е тъжно и страшно. Тези твои празни философии до нищо добро няма да те доведат, защо не се стегнеш и не се опиташ да направиш нещо за себе си и за живота си, вместо по цял ден да висиш по форуми и да бръщолевиш врели и некипели и да се звериш на непознати??? Гордееш се с това че си мързелив ли?! Аз ненавиждам мързела и мързеливите хора, пък и не вярвам да има някой нормален човек, който да приема мързела като хубаво качество. Какво не е наред с теб?

Няма да казвам какъв съм и какъв не съм, ще ти кажа само че етапите в които бях "продуктивен" съм ги минал и преминал. Имам пълното логическо основание да живея, както си живея, и ако толкова настояваш, ще ти кажа какъв съм и защо съм такъв. Но това ще го оставим за друг пост.

Всеки има право на мнение, с което интелигентен човек би се съобразил. Вероятно и това си чувал, а?
    Боже, ако ми даваха по 5 стотинки всеки път като го чуя това, досега да съм станал милионер..... Щом като всеки има право на мнение, ще си кажа и аз своето. Моето мнение е че ти нямаш право на мнение! Кво прайм сега а? Ще се съобразиш ли с моето мнение?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си