.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Според мен за да е пълноценна една връзка и двамата трябва да имат пълноценен живот т.е да си гледат образованието/работата/хобитата и там каквото друго се сетите и помеждудругото да са заедно.
    Това категорично не е сериозна връзка.
    Все едно да кажеш, че четенето на списание в тоалетната ти е сериозно занимание/хоби.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Когато и двете страни са наясно, че човекът до тях не е онзи, с който ще остареят, каква причина, различна от невероятния секс може да имат, за да стоят заедно?
    А ако човекът до теб е готин, мил, забавен, умен, начетен и прочее, но:
    - иска да замине в чужбина, а ти искаш да останеш тук
    - ако има прекалено различно от твоето семейство и възпитание, в резултат на което - коренно различни представи за отглеждането на едно дете
    - е прекалено привързан към приятелите си и просто не си го представяш като отдаден съпруг и баща?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А ако човекът до теб е готин, мил, забавен, умен, начетен и прочее, но:
    - иска да замине в чужбина, а ти искаш да останеш тук
    Ако го обичам достатъчно, бих заминала с него. Ако щеш ми вярвай, никога в живота си не съм мечтала да живея във Варна. Изобщо не съм мечтала и не съм искала да живея другаде освен в родния си град. Когато Го срещнах, нещата се промениха. Исках да бъда с него и бях готова на този компромис.
    - ако има прекалено различно от твоето семейство и възпитание, в резултат на което - коренно различни представи за отглеждането на едно дете
    Компромисът е в корените на всичко. Въпросът е кой ще надделее, нали така? И дали и двамата сме способни да пречупим донякъде това, което сме в името на връзката.
    Не бих могла да си представя, че ще се влюбя в някого толкова безкрайно различен от мен. Да, вие сигурно можете, но аз не мога. От там и начина ми на мислене. Сеш' се?

- е прекалено привързан към приятелите си и просто не си го представяш като отдаден съпруг и баща?
    Хората порастват. Какво бих търсила с него, ако винаги ще предпочита приятелите си?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ако го обичам достатъчно, бих заминала с него. Ако щеш ми вярвай, никога в живота си не съм мечтала да живея във Варна. Изобщо не съм мечтала и не съм искала да живея другаде освен в родния си град. Когато Го срещнах, нещата се промениха. Исках да бъда с него и бях готова на този компромис.
    В някои случаи обаче, това не е компромис, а чиста саможертва. Като човек точно в тази ситуация го казвам. Аз да зарежа образованието си и да се върна в България или той да зареже целия труд, който е положил, за да стигне до своята позиция и да започне баш от нулата в държава, чийто език дори не знае?
    Виж, аз не оспорвам твоето мнение, просто за мен човек не може да нарече чуждата любов "недостатъчна".
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Виж, аз не оспорвам твоето мнение, просто за мен човек не може да нарече чуждата любов "недостатъчна".
    Не съм нарекла чуждата любов "недостатъчна".
    Но ти ми отговори... смяташ ли, че твоята любов е достатъчна? И ако да... достатъчна за какво?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Като цяло не съм си дефинирала понятието "достатъчна любов" и "недостатъчна", така че не мисля, че мога да дам такъв отговор. Смятам, че съм способна да обичам един мъж, но не и повече, отколкото обичам себе си. Това може един ден да се промени обаче.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Като цяло не съм си дефинирала понятието "достатъчна любов" и "недостатъчна", така че не мисля, че мога да дам такъв отговор. Смятам, че съм способна да обичам един мъж, но не и повече, отколкото обичам себе си. Това може един ден да се промени обаче.
    Не е нужно да обичаш някого повече от себе си. Но когато той те кара да се обичаш повече, тогава е друго

Мега фен Аватара на Blab
    Не е нужно да обичаш някого повече от себе си. Но когато той те кара да се обичаш повече, тогава е друго
    ооо, Ханчева!<3

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не съм нарекла чуждата любов "недостатъчна".
    Но ти ми отговори... смяташ ли, че твоята любов е достатъчна? И ако да... достатъчна за какво?
    едит: Еми няма такова понятие за мен. Човек или обича, или не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си