.
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 213
    Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    Защо вярващия човек да не помогне ? А бедните поне тук в Бг са само цигани, аз не съм видял българин да проси...... така че в нашата държава по-добре за църквата, от колкото на някоя циганка....
    Ти сигурен ли си, че живееш в България ;о ? Толкова Българи съм виждала, че просят, включително и такива станали клошари, защото са били измамени от имотната мафия. И като ги дадеш на църквата за какво мислиш, че ще отидат ? Има домове за сираци, има толкова болни деца, ходи, дай им парите лично ако искаш да им помогнеш...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Ти сигурен ли си, че живееш в България ;о ? Толкова Българи съм виждала, че просят, включително и такива станали клошари, защото са били измамени от имотната мафия. И като ги дадеш на църквата за какво мислиш, че ще отидат ? Има домове за сираци, има толкова болни деца, ходи, дай им парите лично ако искаш да им помогнеш...
    тук ти е второто некомпетентно мнение,хахаха... ставаш вече жалка, стой си в горните раздели и недей давай акъл където не можеш, българин може да е беден, може да рови по кофите, но никога не проси, а се оправя сам, ама ти не можеш да го проумееш
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на JDeel
    тук ти е второто некомпетентно мнение,хахаха... ставаш вече жалка, стой си в горните раздели и недей давай акъл където не можеш, българин може да е беден, може да рови по кофите, но никога не проси, а се оправя сам, ама ти не можеш да го проумееш
    На мен пък мнението й ми звучи достатъчно компетентно

Мега фен
    От кое село си, бе, пич ? Питам по три причини - отношението, схващанията и наблюденията ти.
    И аз съм виждал българи да просят, и то сигурно толкова често, колкото и мургавелници.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    абе вие правите ли разлика между българин и циганин ? толкова съм обикалял из България и един българин да проси не съм видял
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

wtf, какво значи да станат клошари, ми сам си правиш живота, бе.. здрав човек да ходи да проси?!
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    А аз си мислех че е готино да те смятат за луд, а ти да знаеш че не си Аз съм тоя на снимката.
    Хеййййййййй мерси.Много мило от твоя страна,след като почти всички други ме мислят за луд и да и аз мисля,че е готино да си луд,но не всички мислят така ;д .

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не преписвай своите качества върху мен, по-скоро ти си стой в горните раздели, тук си пиша и то не от вчера, пък и не е нужно да обиждаш.
    Познавам 4-ма човека пострадали от имотни мафии или загубили апартаментите си заради измами. Едната жена ми беше съседка, изгониха я пред очите ми и повече от 10 години проси по софийските улици, собственото й семейство я измами, няма към кого да се обърне, на улицата е. Не знам къде си обикалял и кво си правил, ама е нужно само да си пуснеш телевизора и ще видиш. Миналата зима даваха репортаж, мъж на средна възраст, българин, беше на улицата в най-големият студ, загубил е жилището си, жена му го е оставила след това, разправяше, че по моловете влиза да се стопли.

Това че при просещите преобладават циганите, не значи, че такива българи няма...даже не всички са бездомни, някой го правят просто от немотия.

Ти си жалък бе,остави момичето намира ;д Тук е раздел философия и религия,а на нея точно тук и е мястото.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

И не се подигравайте,защото много българи просят(не цигани,не някви други етноси) и хич не е смешно.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Ти си жалък бе,остави момичето намира ;д Тук е раздел философия и религия,а на нея точно тук и е мястото.
    Бе не е баш тъй, и на 2мата не ви е мястото тука
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Ха-ха-ха.Значи е място за сбирщина християни,така ли?Недей моля те!На нас ни е мястото тук не по-малко от теб.(повече искам да кажа)

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    наскоро с едни християни разисквахме тема относно даренията на църквата в един християнски форум, понеже започналият темата установил че техният пастир живее в скъпа къща за милиони долари, а в същото време много от дори съвсем редовните членове на тяхната "църква" мизерствали и едва свързвали двата края, та въпроса му беше дали си заслужава да продължава да дава десятък и дискус или да дава парите по друг път, така че, наистина ако парите са справедливо разпределяни, би било нормално от тази гледна точка, понеже в Св. Писание е писано че парите от десятъците и даренията би трябвало да се разпределят справедливо на всички членове на църквата според нуждите на всеки един (виж Деяния 2:44-45), но по принцип ако църквата е фалшива т.е. ако не работят за или не се съобразяват с спасението на всички човеци в истинският Господ Бог, тогава те с сигурност не заслужават църковно дарение, в противен случай всяко такова би било принос на сатанинското царство
    Това се нарича секта, приятелю
    В Библията никъде не пише "Давай 1/10-та от всичко, което имаш на брадат келеш-наркоман, за да ти промива мозъка." Хората по високите етажи на църквата карат коли за един чувал пари, но свещенослужителите и вярващите в малките градчета са наистина вярващи хора, които искат да помогнат и да направят добро. Не всяка църква има 7 климатика, но големите и уж лачени църкви са много по-просто и некрасиво изографисани от не чак толкова "богатите". За това се предполага да се дават тези пари, не за Линкълна на някого си. Имам предвид, че не навсякъде църковните лица са такива като тея, които си купуват Линкълни и живеят в палати Някои хора са отдадени на каузата си. Но е много различно навсякъде.
    П.С. Просяци ИЗКЛЮЧИТЕЛНО много мразя. Никога не бих им дала пари, защото сами са си го направили, каквото и да е. И това е моето мнение, което няма да се промени, дори някой да ми обяснява колко държавата ги била ощетила. Става ми изключително тъжно и мило когато видя баби, които продават букетчета цветя за някакви стотинки или плетени терлички. Те не просят, а опитват по някакъв начин да направят нещо. Докато просякът е най-наглото извращение на цивилизацията.
    П.П.С. Всички, които се бият в гърдите с "Аз не ходя на църква, аз съм атеист." Празнувате ли Коледа, Великден, именните си дни? Това са християнски празници и вие не бива да вярвате в тях ако сте атеисти. Нямате това право. Можете да празнувате Нова година, рождените си дни и до преди 20 години рождения ден на главния секретар на консомолската партия. Моля да не се връщаме в тея години, а? Че с разсъжденията си натам сте тръгнали.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 09-18-2012 на 14:48
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

КАК МОЖЕ БЕ?КАКВО ТЕ СА СИ ГО НАПРАВИЛИ.Като майка ти и баща ти са безотговорни и родят дете,което израства в дом и после на улицата те ли са искали да стане така?МИслиш ли въобще.НЕ КАЗВАМ,ЧЕ ВСИЧКИ СА ТАКИВА,НО ИМА МНОГО ТАКИВА.ДРУГИ ГИ ПОКОСЯВАТ БОЛЕСТИ ПО ВРЕМЕ НА ОБУЧЕНИЕТО СИ.НЕ МИСЛЯ,ЧЕ СИ ПРАВ НИКАК ДАЖЕ.

НЯМАМ ИМЕН ДЕН.НЕ БИХ КАЗАЛ,ЧЕ ДИГАМ КУПОН НА КОЛЕДА И ВЕЛИКДЕН.ПРОСТО МИ ХАРЕСВАТ ТЕЗИ ПРАЗНИЦИ.И НЕ ХОДЯ НА ЦЪРКВА НА ТЯХ.ПРОСТО КУПУВАМЕ НЕЩО ПО-СПЕЦИАЛНО ЗА ЯДЕНЕ И ГОТОВО.А И ВСЕ ПАК И АТЕИСТ ДА СИ,ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ПРАЗНУВА НЕЩО,КАКВОТО И ДА Е ТО

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    НЯМАМ ИМЕН ДЕН.НЕ БИХ КАЗАЛ,ЧЕ ДИГАМ КУПОН НА КОЛЕДА И ВЕЛИКДЕН.ПРОСТО МИ ХАРЕСВАТ ТЕЗИ ПРАЗНИЦИ.И НЕ ХОДЯ НА ЦЪРКВА НА ТЯХ.ПРОСТО КУПУВАМЕ НЕЩО ПО-СПЕЦИАЛНО ЗА ЯДЕНЕ И ГОТОВО.А И ВСЕ ПАК И АТЕИСТ ДА СИ,ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ПРАЗНУВА НЕЩО,КАКВОТО И ДА Е ТО
    Напротив. Моята философия е, че когато правиш нещо- трябва да го правиш наистина. Когато не вярваш в Бог, ти не вярваш нито в сина Му, нито в рождението на сина Му, нито във възкресението, нито в светците, чиито имена носим. Казах , че просяците са нагли същества. Виждал си вероятно хора, които продават някакви малки неща за жълти стотинки, те не са просяци и заслужават уважение и помощ, но мангалът, който само ми се оплаква от държавата - Е НЕ !
    Когато си атеист, ти не бива да вярваш в абсолютно никакви религиозни неща и не бива да празнуваш религиозните празници Защото е глупаво да се биеш в гърдите "аз съм атеист" , а реално да не си.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Е то аз не съм си атеист,но не вярвам в Исус Христос.Празнувам Великден,защото ми харесва да боядисвам яйца и да ям сладки и е забавно,а не заради някво измислено възкресение.А аз не празнувам Рождество Христово,а Коледа само заради любимия ми дядо коледа и ми харесва да си раздаваме подаръци.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Щом не вярваш в Бог, такъв какъвто е според авторитетните и оригинални писания(а не някакви измислени определения, при които няма реален смисъл), значи си атеист.

Изключително инфантилно и глупаво разсъждение. Мама и тате е трябвало да ти обяснят, че Коледа не е само елха и подаръци. Аз съм вярваща без да съм свръхрелигиозна, както и повечето хора мисля. Празниците не са само до ядене на сладки, има традиции и така нататък и мислех, че това е ясно на всеки с малко акъл в тая глава.
    Атеист си ако не вярваш изобщо в абсолютно никакъв Бог. Има всякакви трактовки на Библията и всякакви различни видове религии.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Общо взето оригиналните източници се разделят на 2 лагера - според едните, Бог е доброто и само чрез него човек може да еволюира духовно(примерно християнството), според другите(примерно окултизма и будизма), Бог по-скоро е нещо "неутрално"(както някой казват, че Бог е някаква енергия или въобще неясни определения), и човек сам може да стигне до духовното съвършенство и въобще такива работи.
    Това е твърде общо казано, но накрая така излиза, а останалите въобще не взимат това предвид и определенията им за Бог са безсмислени в духовното, а това е целта на тия неща, и стават на празни приказки, или разни секти и т.н.

АБЕ МАХНИ Я ТАЯ ЛЪЖЛИВА БИБЛИЯ БЕ.Верни писания,тва ако са верни,тук съм затворен в няква илюзия се едно.Мама и тате де ми обеснявали.Ко мислиш,че става на тия дни.Аз като не съм християнин какво да ме вълнува друго пха.

Какъвто си искаш бъди, но не ме убеждавай, че само твоят начин на разсъждение е верен. Както аз не те убеждавам, че само моят е.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Да съм те убеждавал?

Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Щом не вярваш в Бог, такъв какъвто е според авторитетните и оригинални писания(а не някакви измислени определения, при които няма реален смисъл), значи си атеист.
    Ти не беше ли почитател на уикипедия.Пиши атеист да видиш ко значи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си