- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изкарване
Привет. Наскоро имаше тема "пърдене" или нещо от сортаКакто стана ясно това е въздуха,който е бил във вагината на момичето и при излизането се чува този специфичен звук. Та и при мен се е случвало при по-резки движения и т,н. Има ли начин тоя въздух така да кажа "да се изкара" ,за да не се получават такива сконфузни ситуации ?
![]()
нда
не я чукай толкова моШно и не и го набивай толкова рязко
ама то без тва се губи целия смисъл на секса
соре, по по-просташки начин не мога да го обясна
не е защото ми "го набива рязко". Даже се е случвало , че дори да не сме почнали , а си вдигна краката на врата му и ддз от притискането усещам как излиза... звук май нямаИ да-мерси за просташкия отговор
)
![]()
що пърдиш ма :о хаха ... не сериозно ква е тая просташка тема ...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ако краката са по-ниско от раменете, по-рядко ще се чува този звук.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
хората казват, че двама души не се познават докато не започнат да пърдят под едно одеалоприеми го от добрата страна - ставате си близки
![]()
blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Аз мисля ,че на твоя му е доста под средния размер за това се случва това.А пък при мощното набиване особено ако си супер влажна се чува едно гвачене ,разбрахта ме де.
Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!
Щом е решил да ти го вкарва, едва ли ще го притеснява точно товаМисля, че сте станали достатъчно близки да не обръщате внимание на тези малки детайли. А ако толкова много те притеснява има 2 варианта. Или смени позата, както ти препоръчаха, или пусни някаква музика..примерно Enigma
и тези "сконфузни" звуци няма да се забелязват.
![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
+1
И при мен в такива пози се получава, само че не след смяната на позата с друга, ами вече след самият акт.
BloodyMeri пишеш глупости на търкала. И аз потвърждавам, че не е от размера. На моя си му е доста задоволителен размера и пак ги има тези звуци, които авторката описа.
Абе dragonlady я ходи някъде се гръмни.Magita въобще не са глупости.Говори в 1 лице единствено число,женски род за глупостите!
^Като не са глупости се аргументирай - защо и как става така заради размера на пениса? Или викаш, тия с малките размери са си просто каръци в сексуално отношение.![]()
Размера няма нищо общо мога да ти кажа... получавали са се същите звуци от различните пози... а съм била с хора с различни размери... получава се винаги в определени пози, където краката ми са по-високо ...
Ми айде аргументирай се ти защо пък не е така като са глупости!![]()
Написала съм ти го, от личен опит, като виждаш много тука ти го потвърдиха, че не е от размера...
Нз дали сте забелязвали, обаче аз примерно като си вдигна краката ии се усеща едно такова, странно... все едно долу се отваря някакво.. ддз как да обясня ;д ... мисля, че това позволява навлизането на въздух и тнт ... Ама знам ли, аз даже не мога да го обясня хубаво ;д
И ако е спо-голям няма да може да влезе въздух.бе както и да е няма да споря ся,че не ми е до спорве дето са безмисленни.