.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Тема: Изкарване

Изкарване

Привет. Наскоро имаше тема "пърдене" или нещо от сорта Както стана ясно това е въздуха,който е бил във вагината на момичето и при излизането се чува този специфичен звук. Та и при мен се е случвало при по-резки движения и т,н. Има ли начин тоя въздух така да кажа "да се изкара" ,за да не се получават такива сконфузни ситуации ?

Голям фен Аватара на adoreher
    нда
    не я чукай толкова моШно и не и го набивай толкова рязко
    ама то без тва се губи целия смисъл на секса
    соре, по по-просташки начин не мога да го обясна

Май не си уточних,че съм момиче ?

Голям фен Аватара на adoreher
    и ?
    same here, само дето глаголите
    са в трето лице

не е защото ми "го набива рязко". Даже се е случвало , че дори да не сме почнали , а си вдигна краката на врата му и ддз от притискането усещам как излиза... звук май няма И да-мерси за просташкия отговор )

Повече от фен Аватара на Scarface_
    що пърдиш ма :о хаха ... не сериозно ква е тая просташка тема ...
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Scarface_ Виж мнението
    що пърдиш ма :о хаха ... не сериозно ква е тая просташка тема ...
    туЙ на аватара ти ли си?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен
    Ако краката са по-ниско от раменете, по-рядко ще се чува този звук.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

хората казват, че двама души не се познават докато не започнат да пърдят под едно одеало приеми го от добрата страна - ставате си близки

аууууу благодаря за отговорите :****** страшни сте !

blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Голям фен
    Аз мисля ,че на твоя му е доста под средния размер за това се случва това.А пък при мощното набиване особено ако си супер влажна се чува едно гвачене ,разбрахта ме де.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    Аз мисля ,че на твоя му е доста под средния размер за това се случва това.А пък при мощното набиване особено ако си супер влажна се чува едно гвачене ,разбрахта ме де.
    М не е от това... и при мен се получава от време на време такъв звук.... иии... абе не е от това

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Зависи от позата,в някои пози няма начин да се избегне,но не е нищо НЕнормално.

Супер фен Аватара на Disasterpiece
    Да ти кажа не е от размера. С бившия ми приятел ми се случваше а неговия си беше доста доволен. Мисля че е от позата.
    Бъдещето се стича в миналото през тънкото гърло на настоящето, така че, ако не искате да останете само минало, живейте в настоящето така, че да ви запомнят и в бъдеще...!

Навлизане на въздух в вагината предизвиква тези звуци!

Щом е решил да ти го вкарва, едва ли ще го притеснява точно това Мисля, че сте станали достатъчно близки да не обръщате внимание на тези малки детайли. А ако толкова много те притеснява има 2 варианта. Или смени позата, както ти препоръчаха, или пусни някаква музика..примерно Enigma и тези "сконфузни" звуци няма да се забелязват.

Голям фен Аватара на magita
    Глупости говориш както почти във всяка тема.

Зависи от позата. При мен се случва, ако краката ми са на раменете му или ги е вдигнал по-нависоко ;]
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от magita Виж мнението
    Глупости говориш както почти във всяка тема.

Зависи от позата. При мен се случва, ако краката ми са на раменете му или ги е вдигнал по-нависоко ;]
    +1
    И при мен в такива пози се получава, само че не след смяната на позата с друга, ами вече след самият акт.
    BloodyMeri пишеш глупости на търкала. И аз потвърждавам, че не е от размера. На моя си му е доста задоволителен размера и пак ги има тези звуци, които авторката описа.

Голям фен
    Абе dragonlady я ходи някъде се гръмни.Magita въобще не са глупости.Говори в 1 лице единствено число,женски род за глупостите!

Banned Супер фен
    ^Като не са глупости се аргументирай - защо и как става така заради размера на пениса? Или викаш, тия с малките размери са си просто каръци в сексуално отношение.

Размера няма нищо общо мога да ти кажа... получавали са се същите звуци от различните пози... а съм била с хора с различни размери... получава се винаги в определени пози, където краката ми са по-високо ...

Голям фен
    Ми айде аргументирай се ти защо пък не е така като са глупости!

Написала съм ти го, от личен опит, като виждаш много тука ти го потвърдиха, че не е от размера...
    Нз дали сте забелязвали, обаче аз примерно като си вдигна краката ии се усеща едно такова, странно... все едно долу се отваря някакво.. ддз как да обясня ;д ... мисля, че това позволява навлизането на въздух и тнт ... Ама знам ли, аз даже не мога да го обясня хубаво ;д

Голям фен
    И ако е спо-голям няма да може да влезе въздух.бе както и да е няма да споря ся,че не ми е до спорве дето са безмисленни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си