.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Аз имам куче и да ти кажа наистина е голяма отговорност.В началото бях сигурна,че много го искам сега го разхождам по задължение.

Голям фен Аватара на Богиня
    И аз имам куче. НО ми го подариха. Немска овчарка, на килограми колкото мен, че може и повече...
    Разбира се, не съм питала нашите преди да го взема, защото и аз не знаех. Една вечер обсъждахме с
    приятели породите и аз се изпуснах, че много харесвам немски овчарки. И така...
    Майка ми буквално щеше да получи удар, понеже не обича животни по-големи от котка. Баща ми е
    пълна нейна противоположност и съответно се съгласи. Отначало с уговорката, че само ще помага,
    а сега като ме видят в морската ме поздравяват с ''скоро не сме виждали баща ти и Рая /кучето/''...

Големите кучета искат твърде много грижи, мадам... меракът ще е само в началото.
    Намери си друго занимание, защото животните, също като хората, страдат много!

anonymous708973
    Guest
    Имаш доста глупави приятели.

Голям фен Аватара на Богиня
    Е, защо? Това е един от най-милите подаръци, които са ми правени. А и имам възможност за отглеждане /живея в къща с двор/, просто времето не ми стига за разходки, а понякога и мързелът ме хваща...
    За сметка на това, кучето е верен приятел на баща ми и всъщност, не могат един без друг. /И аз без тях също не мога... /

Голям фен
    Дано НЕ се съгласи! По дяволите ти тия кучета за играчки ли ги имаш...като чета как си си възпитала пекинеза и как те слуша, не искам да си представям как ще се оправяш със санбернар...за възпитание и грижи за едно куче няма да обяснявам, ясно е, че ти не заслужаваш куче...
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

Ти не искаш куче, за да го гледаш и обичаш, а за да тичаш след него, защото другите така правят Кучето е живо същество, не го третирай като предмет за забавление . радвай се на това, което имаш вкъщи- някои деца нямат шанс да гледат и едно животинче, заради родителите си, а твоята майка според мен е много разбрана щом сте сменили 2 кучета.
    Ти просто го искаш, ама помисли ли колко струва кучето и колко ще струва храната му? И кой ги дава тези пари? Мама..
    Последно редактирано от Charismatica : 09-19-2012 на 14:18

Цитирай Първоначално написано от Charismatica Виж мнението
    Ти не искаш куче, за да го гледаш и обичаш, а за да тичаш след него, защото другите така правят Кучето е живо същество, не го третирай като предмет за забавление . радвай се на това, което имаш вкъщи- някои деца нямат шанс да гледат и едно животинче, заради родителите си, а твоята майка според мен е много разбрана щом сте сменили 2 кучета.
    Ти просто го искаш, ама помисли ли колко струва кучето и колко ще струва храната му? И кой ги дава тези пари? Мама..
    Сългасен!
    Плюс това,че сега е гледала "Бетовен" и иска санбернар,утре ще гледа "101 далматинци" и ще иска далматинец,а бе разглезена работа.А да попитам какво стана със пекинеза и другото куче? Най-вероятно сега са в някои приют или още по-зле на пътя.Според мен ти НИКОГА не трябва да имаш каквото и да е животно,дори риба...Защото си адски безотговорна!

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Другия месец сигурно ще искаш хъски щото било еди си какво.. :/ Пък и да ти го купят трудно ще се разхождаш/бягаш с него!Ще има други кучета в парка и сигурно няма да можеш да го одържиш. Вземи си лабрадор и все пак мисля, че не трябва да си купуваш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си