.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Здравей.

Не се притеснявай че си девствен. Всеки е бил...И масово първия път е около твоята възраст+/- 1-2 годинки. А ако изключим притеснението което вероятно ще е най големия ти проблем...Други затруднения няма да имаш...Особено ако мацката си има опит.

Ние мъжете сме лесни...Девствените девойки изискват много повече грижи и внимание...

Greets
    MBF

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от MBF Виж мнението

Ние мъжете сме лесни..
    Поздрави и от мене, вие "мъжете" хич не сте лесни като сте девствени...ако спите с някоя, която е правила секс известно време с постоянен партньор...то е бързо свършване, притеснения и тревоги за това с колко е спала преди вас...паника, че не знаеш какво да правиш, дали го правиш добре...и въпреки всичките анти-фактори има нещо супер чаровно в ситуацията...

Все пак - към автора - намери си девойче на твойте години...така ще се учите двамата, няма да има спек и депресия (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от MBF Виж мнението
    Здравей.

Не се притеснявай че си девствен. Всеки е бил...И масово първия път е около твоята възраст+/- 1-2 годинки. А ако изключим притеснението което вероятно ще е най големия ти проблем...Други затруднения няма да имаш...Особено ако мацката си има опит.

Ние мъжете сме лесни...Девствените девойки изискват много повече грижи и внимание...

Greets
    MBF
    +1
    Лично аз съм била с девствено момче и не беше чак толкос зле, колкото го изкарват някои "оборотни" мацки. Но не бих повторила, друго си е мъжа с опит.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си