- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изкарване
Не виждам никакви физични, биологични, психологични или други фактори, които да са в полза на теорията ти.
И, да, споровете са безсмислени, когато напишеш "Аз съм права, но няма да ви кажа що, ебете си майките, много сте тъпи" и дори и това, което пишеш да е вярно е написано по глупав начин - съответно е глупост.
Щом си рекла...
Ох последния път имаше едно много моШно... чак ми стана смешнп![]()
Еми всъщност не.... Кефат ме такива ентусиасти като тебе BloodyMeri ... като тръгнат да убеждават целия сват при положение, че всички ти го казват от опит. Т'ва отдолу под краката ти (ако не си кофа де) се нагажда според големината на пениса и ако не са те шиба скоро (1час примерно) се свива тъй като е мускул.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Е хубуу де и аз казвам от опит.Никой не убеждавам просто споделям ,а ства последното ,че се нагажда и свива направо откри топлата вода.Кранчето почти винаги е с червено![]()
В това, което написа трябваше ли да има някакъв смисъл... щото нещо не го откривам![]()
Явно на теб трябва и да ти се напише кое е топлата вода... Говориш ми, че е от размера на к*ра и ни караш да ти дадеме аргументи. Давам ти ги и след като няма какво да напишеш пускаш поредния си малоумен пост в който няма смисъл. БРАВО!
Пс... Не ти завиждам, че гадженцето ти има малко пишле... ;]
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Поне като не сте прави, не продължавайте да дрънкате глупостите си!
Не е от размера естествено, вие за ВАКУУМ не сте ли чували?!
Може да се получи със всякакъв размер, стига да е навлязал въздух и при влизането(на члена) да се получи точно вакуум и въздуха да излезе...даже, ако е по-малък е по-трудно да се получи...(защото като е по-дебел, на въздуха му е по-трудно да излезе и се получава този звук, а ако е по-тънък, въздуха по-лесно ще си намери "изхода")
А понякога, при самата възбуда и при "разширяването", въздуха излиза и се получава този не много приятен звук.
Edit: От една винена бутилка кога се чува звук, като й извадиш корковата тапа? Когато тапата уплатнява!
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 09-19-2012 на 18:59
Философски казано е затова не намираш смисъл .
Абе не ме убеждавай в нещо дето неможеш заради некви нереални факти от друго измерение дето и ти не знаш как си ги докопала.
п.п. Ако на моя му беше малък явно и аз щях да си търся оправдание в различни пози с крака на раменете,разкрачена и такива глупости от общ характер
О, боже, някои хора наистина ли приемат тва за.. "пърдене" ??
Хахахах,
нямам думи.
Това е навлизане на въздух във вагината, когато краката са .. абе обясниха ти.
Нещо нормално е, споки.
Не ми се е случвало бтв, но съм чела и не се притеснявай.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 09-19-2012 на 19:19
Да ,а ти какво попита осъзнаваш ли?
yep ^
чувствам се, все едно общувам с бавноразвиващ се
Ми и при мен е така,но не мога да си обесня що ?!![]()
Пише се "Да нямам шизофрения?" Корегирай се !!!
Аз не греша бе ,кукло![]()
Има надежда!
Последно редактирано от BloodyMeri : 09-19-2012 на 20:12
А не, къпах се... твърде скучно ми е.. ти на всичко ли ще ми отговаряш ?
Искам кученце... дали да не си взема един ротвайлер