.
Затворена тема
Страница 9 от 9 ПървиПърви ... 56789
Резултати от 201 до 219 от общо 219
    Banned Супер фен
    Дреме ми какво си казал, аз ти отговорих на въпроса (поне каквото знам) и си изразих мнението (към форума - хората -масата - мн.число).

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението

Спермата е нещо красиво - с нея започва животът, всички сме били сперма в даден момент. Какво гнусно има в нея? Особено пък, ако е на човекът, когото обичаш, лично аз смятам, че би било неуважително да се цупиш, гнусиш и т.н. от нея. Че нали евентуално в даден момент ще трябва да я поемеш, за да си направите дете.
    Как бихте поели във вагината си нещо, което дори ви е гнус да поемете в устата си? С всичко ли сте на такъв принцип?
    Пак ми е фък лоджик, явно има някакъв двоен стандарт спрямо спермата.

как им мажиш ските тука
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Дреме ми какво си казал, аз ти отговорих на въпроса (поне каквото знам) и си изразих мнението (към форума - хората -масата - мн.число).
    Този раздел се напълни с разбирачи… Край.

Голям facepalm за вас, малки дрисли такива. ГОЛЯМ!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    хихи

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Съдържа дадени хормони и простагландини, които влияят мн благоприятно върху женският организъм при поглъщане.
    Един психолог пък твърдеше, че съдържа известно количество серотонин т.е. може да влияе положително и на дамската психика.
    Според американско изследване намалява рискът за рак на гърдата и кисти на яйчниците.
    За акнето и др. кожни проблеми и въобще състоянието на кожата е ясно.
    Плюс това прочиства организАма и е предпазва от астма , както твърдят проучванията на др.Бачи Киков !

Голям фен
    Да обаче ти докарва гастрит според твърденията на една съфорумка,дето мъжа и бил граф Дракула .Сещайте се за кого говоря

Мега фен
    Град
    <3
    ахахахах чрез последните мнения подпомагате на мъжката част от човечеството да се чувства една идея по-добре, че спермата им е лечебна и че трябва все повече жени да я пият като сироп за кашлица, пречистване на организма, кожни проблеми и крем за лице. А женските от своя страна би трябвало да се възползват от прИмоцията.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мъжката част си се чувства добре - достатъчно жени охотно изпълняват въпросната процедура, "гнусливите" са по-скоро изключение, особено в сериозна връзка. А това, че спермата е най-чистото вещество в човешкия организъм и има положително въздействие върху кожата и т.н., е доказано много преди съществуването на този знаменит форум (та дори и на повечето от пишещите в него).
    Welcome to the Jungle...

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Полезно за жените, наслада за мъжете-всички са доволни :Д
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    Да обаче ти докарва гастрит според твърденията на една съфорумка,дето мъжа и бил граф Дракула .Сещайте се за кого говоря
    Гръмни се, и направи услуга на целият форум, като ни лишиш от жалкото си присъствие.

пс извинявам се на модераторите за цветущите изрази.

Мега фен Аватара на 102
    Доста цветущи изрази....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Гръмни се, и направи услуга на целият форум, като ни лишиш от жалкото си присъствие.

пс извинявам се на модераторите за цветущите изрази.
    Нямам с кво да се гръмна.Пък кола и чука ги пазя за теб

Град
    Някъде там
    DragonLady, зарежи я тая пикла. Във всяка тема се хвали какво правила, как го е правила или ако не се похвали с нещо, ще се подиграва на някой потребител.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    DragonLady, зарежи я тая пикла. Във всяка тема се хвали какво правила, как го е правила или ако не се похвали с нещо, ще се подиграва на някой потребител.
    Бах, аз чак ся видях таз на колко години. Че то голяма курволя излезе. Или просто модата е на 16 да дават в дупето, да се чукат в коли, да лапт на които им го подаде, да ги сменят бързо и да трупат бройки. Чак започвам да се чувствам като изостанала с един век назад в сексуалната революция
    А аз съм се хванала да се разправям с боклуци ( отново )

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Бах, аз чак ся видях таз на колко години. Че то голяма курволя излезе. Или просто модата е на 16 да дават в дупето, да се чукат в коли, да лапт на които им го подаде, да ги сменят бързо и да трупат бройки. Чак започвам да се чувствам като изостанала с един век назад в сексуалната революция
    А аз съм се хванала да се разправям с боклуци ( отново )
    Изостанала си с няколко века ама то разбираемо де ...Все пак си жена граф Дракула

Град
    Някъде там

Вземи кажи нещо по умно — този Дракул го гледам във всеки твой пост. Доста беден речник имаш, като гледам.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    The End.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си