.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    Здравейте! Малко ми е неудобничко да ви го кажа,но само тук мога да питам и споделя... На 12 почти на 13 съм и съм момиче. Значи нали като си свалям пликчетата(долните гащички ) преди да ги изпера,виждам там има винаги по една,две бели до бледожълти капчици.. И е такова...слузесто. Не е силно,а по две три капчици. Това е ммм...от скоро,а и мирише не много гадно,средно де,нито много мирише нито малко. Но не е там работата. Искам вас да питам какво е това,дали е нещо притеснително и дали някое момиче го е имало.. Моля споделете и без подигравки!!!
    Ти си момичето, което в една тема за превръзки казваше, че още не ползва. Значи нямаш цикъл така ли? Най-вероятно до една година ще ти дойде. Такова течение се появява преди това.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от autumn_eyes Виж мнението
    Ти си момичето, което в една тема за превръзки казваше, че още не ползва. Значи нямаш цикъл така ли? Най-вероятно до една година ще ти дойде. Такова течение се появява преди това.
    Да ,аз съм. Майка ми ми каза, 4е може би е настинка от краката,като съм била боса. Не знам,не съм сигурна,4е е настинка,но 6те се разбере след като отидем на гинеколога Но искам да питам не6то-може ли те4ението от съвсем мъни4ко ,да се усили? Днеска се беше усилило малко. Това нормално ли е да се усили малко по малко??? Не,ве4е миризмата я няма,нямам сърбеж,нито парене,вси4ко е ок,само дето не мога да си правя 6пагатите на воля,не мога да се премятам-тоест цигънско колело... И нито да заставам на ръце до стената,за6тото не ми е комфортно с това те4ение.... сега явно само мост 6те правя,за6тото само на него не се 4екна толкоз... ами като имам физи4ско и о6те имам бяло те4ение и като ме изпитват да бягаме-кво 6те правя тогава... а скоро 6те ни изпитват на 50 метра бягане и то за време...оби4ам спорта и винаги я се разтягам ,я се 4екна и правя гимнастики. 6те видим какво 6те каже гинекологът като ме прегледа ,и 6те ви докладвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си