.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 127

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от diditu97 Виж мнението
    Вземи ме още тази нощ , сякаш за последен път. Нека да усещам твоята мощ, ръцете да немогат да се спрат. Люби ме бавно , после ритама смени.Изпивай жадно , мислите плени. Разтвори с поглед бедрата, нека да те искам. Ухапи ме по устата, към мен да те притискам. Целувай гръдта ми , накарай ме да стена. Спри дъха ми- нека бъда изтощена.Нахлуй в мен , тласък подир тласък.Да не знам нощ ли е или ден, а по мен твоя блясък щом настъпи кулминацията тъй желана за последно притисни ме. А аз лежаща на дивана ще ти кажа " Пак люби ме"
    УжасТ

@OutlawGirl, не те нападам, но тея неща на приятеля си ли би ги написала, или по-скоро на някой, с който би се изчукала за една нощ? Не че нещо, ама ако тръгна да говоря/пиша така на човека до мен, ще го почувствам адски ..далечен и все едно ми е никакъв, а аз съм някаква загоряла (обидна думичка), която би си разтворила краката на първия заговорил я.
    Едит: Не казвам, че това, което си написала е ъъ лошо, но някак липсва всякакво чувство на... специалност. (?!)
    Последно редактирано от ShtrudeL : 09-21-2012 на 20:17
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението

@OutlawGirl, не те нападам, но тея неща на приятеля си ли би ги написала, или по-скоро на някой, с който би се изчукала за една нощ? Не че нещо, ама ако тръгна да говоря/пиша така на човека до мен, ще го почувствам адски ..далечен и все едно ми е никакъв, а аз съм някаква загоряла (обидна думичка), която би си разтворила краката на първия заговорил я.
    Едит: Не казвам, че това, което си написала е ъъ лошо, но някак липсва всякакво чувство на... специалност. (?!)
    Когато водиш връзка от разстояние, това е един от малкото начини, по които разпалваш ''сексуалния живот''. На приятеля ми му допада, на мен също, пишем си, говорим си подобни неща и го намирам за адски възбуждащо.
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си