- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какво търсите у едно момче?
И що така реши. Викаш няма момичета с момчета около тяхната височина или рядко и по-ниски. Комплекси аз нямам по тоя въпрос.Имат комплекси тия оборотните мацки дето мерят с линийката.Съжалявам ако и ти си от тях,но нищо не мога да направя по въпроса.
Ще си носят едно сгъваемо столче какъв е проблема. Не това често са разни лигавищини,които нямат никаква връзка с реалността.Някой още малко ще започнат да си носят линийката и за да мерят достойствата на мъжете изчислявайки достоен ли е даденият мъж за тях.Та както казах тия с момчетата дето са им приблизително еднакъв ръст сигурно не ходят на дискотека с галошите.Явно просто са пораснали вече
А на мен например ако някоя,която е 165-168 че даже и 170см ми каже че съм нисък и дребосък при положение че съм около 172 ще и се измея много злобно в личицето![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 09-25-2012 на 22:51
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Е, верно, че 168 не е кой знае колко, но си е нормален ръст за момиче, не е нисък ръст.. Докато за мъж 172см са смешни, пък ти си се смей на другите колкото ти сърце иска
П.П. Имаше такава тема преди 2 седмици.
И аз съм съгласна с Jollie. Много държа отсрещната страна да ми засвидетелства вниманието си (не го смятам за еквивалентно на тичане по задника), иначе пътува..
Ще се смея разбира се. И на теб ще ти се смея.Ако искаш вземи се скрии някъдеВика 168 не е кой знае колко но си е нормален ръст за момиче, а 172 за мъж са смешни. То по смешно е някой да няма нищо в главата си,но това е вече отделен въпрос. А 172 са ама точно на границата за да се каже че е среден ръст. 172 > 168 с точно 4 см и откъдето и да го гледаш нямам ама така ама иначе. Ако както казах ходиш на кокили това е вече друг въпрос.Останалото са лигавщини и мераци да се покажа с високият и силен батко
Последно редактирано от Niakoitam : 09-27-2012 на 11:14
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!