.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 583

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ето пък превземките от тоя сорт винаги са ми били много забавни.Аз съм 170см.Как така до мен ще застане някой дребосък...170см или пък..172 или...175.Не даже и 180 не може да е.Минимум трябва да е 185+,защото аз ще ходя на кокили до ресторанта и обратно...
    Да, момичето иска да се почувства като такова, носейки високи обувки, които й харесват. Стига мрънка.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Момичетата харесват високи мъже. Избивай си комплексите на баскетболното игрище в опит да дръпнеш още няколко милиметра.
    И що така реши. Викаш няма момичета с момчета около тяхната височина или рядко и по-ниски. Комплекси аз нямам по тоя въпрос.Имат комплекси тия оборотните мацки дето мерят с линийката.Съжалявам ако и ти си от тях,но нищо не мога да направя по въпроса.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да, момичето иска да се почувства като такова, носейки високи обувки, които й харесват. Стига мрънка.
    Ще си носят едно сгъваемо столче какъв е проблема . Не това често са разни лигавищини,които нямат никаква връзка с реалността.Някой още малко ще започнат да си носят линийката и за да мерят достойствата на мъжете изчислявайки достоен ли е даденият мъж за тях.Та както казах тия с момчетата дето са им приблизително еднакъв ръст сигурно не ходят на дискотека с галошите.Явно просто са пораснали вече

А на мен например ако някоя,която е 165-168 че даже и 170см ми каже че съм нисък и дребосък при положение че съм около 172 ще и се измея много злобно в личицето
    Последно редактирано от Niakoitam : 09-25-2012 на 22:51
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    А на мен например ако някоя,която е 165-168 че даже и 170см ми каже че съм нисък и дребосък при положение че съм около 172 ще и се измея много злобно в личицето
    Е, верно, че 168 не е кой знае колко, но си е нормален ръст за момиче, не е нисък ръст.. Докато за мъж 172см са смешни, пък ти си се смей на другите колкото ти сърце иска

П.П. Имаше такава тема преди 2 седмици.
    И аз съм съгласна с Jollie. Много държа отсрещната страна да ми засвидетелства вниманието си (не го смятам за еквивалентно на тичане по задника), иначе пътува..

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Е, верно, че 168 не е кой знае колко, но си е нормален ръст за момиче, не е нисък ръст.. Докато за мъж 172см са смешни, пък ти си се смей на другите колкото ти сърце иска
    Ще се смея разбира се. И на теб ще ти се смея.Ако искаш вземи се скрии някъде Вика 168 не е кой знае колко но си е нормален ръст за момиче, а 172 за мъж са смешни. То по смешно е някой да няма нищо в главата си,но това е вече отделен въпрос. А 172 са ама точно на границата за да се каже че е среден ръст. 172 > 168 с точно 4 см и откъдето и да го гледаш нямам ама така ама иначе. Ако както казах ходиш на кокили това е вече друг въпрос.Останалото са лигавщини и мераци да се покажа с високият и силен батко
    Последно редактирано от Niakoitam : 09-27-2012 на 11:14
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си