- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко...???
ако ще има бой бройте ме и мен :Д
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
А, с тоя тон всяко момиче би дошло на живо да те види самичко. Щото няма инстинкт за самосъхранение сигурно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Moже пубертета да си го минал отдавна, ма мозъка ти е на 12 годишен пикльо, който тепърва влиза в него. Или поне се държиш като такъв. Така като гледам ти си тоя "великия" дето пред компа се отваря, не ние.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Не се заяждам. Просто рядко засичам хора, които се борят едва ли не да се изложат, колкото се може повече. Всеки нормален човек досега 20 пъти да е спрял да се пъчи в тема, в която очевидно никой не му подкрепя позицията.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Не ви личи по нищо, мосю. Нито по никът, нито по начинът на писане, нито по аватарът, пък да не говорим за начинът на мислене и маниерите ви.Смятате, че сте минали пубертета, защото сте навършили дадена възраст ли? Хах.
Че вие едно смислено и обосновано изречение, по повод мнението си, в интернет пространството не можете да свържете - защо смятате, че ще имате тази възможност наживо?
А за какво говорите тогава? И щом не визирате насилие защо се изказахте към госпожицата с провокативната реплика "да не води хора"? Тя хора, за да водят спор срещу вас не би повикала - това на нея, както и на повечето от нас ни се отдава и без чужда подкрепа. Личи си, че заплашвахте уважаемата ни мадам-съфорумничка, което е безкрайно неприемливо, инфантилно и тъжно.
Моля ви, ако ще се взимате толкова на сериозно сменете тона и отношението си. Иначе изглежда(те) много парадоксално и комично.
Лично аз съм предостатъчно смела, че да продължим тази словесна битка наживо. Даже съм и достатъчно уверена и че ще спечеля, защото аз (и повечето хора като цяло) ви превъзхождам в много отношения...А вие как мислите, уважаеми ми господине?![]()
Последно редактирано от БожиятАгнец : 09-25-2012 на 21:11
Смешни сте ми бе, фенчета. Продължавайте в същия дух. То се показва кой е този, който има мозък на 12-годишен. Дрисльовци.
И като не ми подкрепяте позицията, знаеш ли колко ми дреме?
Аграрното мислене е безсмъртно.
Welcome to the Jungle...
Забелязваш ли, че ти си единствения тук, който псува, лепи грозни епитети и не казва нищичко като аргумент? По това как води спор един човек можеш да си направиш много изводи за него. Ти показваш твърдо, че мозъкът ти е спечелил гънки едва, колкото да извади няколко грубовати изречения в стил: "Дреме ми! Елате ми на живо! 16/6!" и някаква рандом псувня. Това, което наистина изумява, е упоритостта, с която не се усещаш и продължаваш да си сваляш репутацията и IQ-то в очите на хората. Това наистина си струва да се отбележи.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Мъжки, и нас ни боли хуя за твоята позиция. Като не ти дреме, спри да се обясняваш, че достатъчно се направи идиот, а вземи си седни малко на гъза и мирясай. Ще е най-зрялата ти постъпка, нали за такъв се пробутваш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ДА ЖИВЕЕ ЛАМЕРЧЕТО! Без него форона немаше да е същия, да не говорим за тая прословута тема.
Да живеят и тъпаци като вас, които само пред компютъра са смели. Оная пък почнала да ми говори за гънки. Смешна си.
Ем ела ти бе.. като си много смел и на живо ... Живея в Лясковец, на центъра.. ела ми на гости смелчага
Аз нямам зор, вие сте хората, които ме храните. Ще ти дойда… На такива като теб и пари да ми дават няма да отида. ;]
джъст тестинг
... ти си тоя дето мн желае да ни види на живо, щото сме били задмониторни мишки
![]()
Спрете да ме храните и повече дори гласчето ми няма да чуете в тази тема.
Голямо хранене, голямо нещо — какъв съм бил, що съм бил. Елате и ме вижте. В този форум никога никой не може спокойно да изказва мнението си, заради такива като вас. Убедих се за пореден път.
Кой пък те храни бе Божееей ... казах ти просто да дойдеш да ме видиш, щото и ти се правиш на много смел.. да си ме видял да те обидя или нещоУговарям си форумна среща просто бе
Оф и престани с това "елате ме вижте" досадно е във всеки коментар... ненужно повторение
Млади момко, не мисля, че държанието ти спрямо тази млада дама е подобаващо.Ако продължаваш така, още дълго време ще си стоиш непорочен, if you know what I mean.
![]()
Затова вземи пий една студена вода и успокой хормоните. Стига вече се жалва, че ту те нападали, ту не те разбирали и т.н. Като не ти изнася, хората са казали, се изнасяй. Излез от тази тема и си намери друга. Не виждам защо продължаваш да дълбаеш и да си просиш обидите. Бъди мъж!!!
![]()
Lamer , изложи се много , ама много, на момичета ще скачаш а? С кво се друсаш изглежда стабилно и то много..
Can i have some of this shit?
Дриймърче , уговори си среща с него , ама ни кажи на нас къде ще е , много ми е интересно , като му се изсипем
аз , чачо , ccdesigns , че и "ония дЕбилен мамут" , да БожиАгнец точно за теб говоря![]()
какво ще стане и кой ще "насере" аз точно не мога да дойда (ако можех с кеф бих дошъл да му се смея , как го биеш а ние ще го пазим да не бяга) , ама на чачо му се е до-било сигурен съм
пък и после една малка форумна среща си остава, по бира може да се пие
![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 09-26-2012 на 11:18
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Стига се напъва пък ти бе, ще се насереш още малко. Лапешкар.
Те да се спрат, ще спра и аз. Тия форумни нинджи.
Виж, докато едните и другите чакате др да спре, това няма да стане, повярвай ми. Твърдиш, че си зрял и осъзнат младеж, ок, аз ти говоря като на такъв и очаквам, че ще постъпиш като такъв и ще спреш.Извини се на дамите и си намери др тема. Стига вече буксува на едно и също място.
![]()
Хайде, мъжки, стига.
![]()
Баце, ние не те храним. Ние си изразяваме мнението. А това, че ти си разбрал, че грешиш и не ти харесва и псуваш като каруцар е друг въпрос. Точно ти си тоя, дето ни "храни". Или поне, дето се опитва. Първоначално казваш "Елате ми на живо бе, мишки!", после "Да бе ше идвам, баш за вас". Вълчо, нема да спре мани го. Барем ни праи смех. A да очакваш от човек като него да се извини е повече от смешно.![]()