.
Затворена тема
Страница 27 от 29 ПървиПърви ... 1723242526272829 ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 721

Тема: Колко...???

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Казах ти, че винаги (почти винаги) съм бил по форумите с аватари на жени и понеже тук аватарите излизат малко по-разтеглени, а аз нямам „по-неразкрепостени“ момичета на аватар, които да са като за форума, избрах този. Сега доволна ли си? Ако искаш и телеграма мога да ти бия.
    личи си, че само по форуми висиш

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    lamer4e7o,сам каза,че на всеки аватар във всеки форум имаш жена за такъв.Струва ми се,че имаш нужда от приятелка.В този форум съм доста време и винаги са ми били интересни хора като теб,лепящи етикети на другите потребители.Дори и курва да е,най-тъпото същество да е никой не ни дава право да го правим.А това,че тя те бъзика - блъдимерито както си иска и ти и се връзваш ....изчерпва всичко дето исках да кажа.Най-добре ще е да спреш,приятелски съвет!
    Вива канари...!!

Град
    Някъде там
    Аз спрях, те ме нападат все повече…

Мега фен
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Има една поговорка за твоя случай :"Каквото сам направиш на себе си ,никой друг не може да ти го направи!"
    Вива канари...!!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Достатъчно аргументи изписах, това, че ти не си ги видяла, си е твой проблем.

Не съм по-жалък от теб самата, която нищо съществено не каза за тези 2-3 поста. Когато се върнеш в България, ще се радвам да се видим и да те видя дали и на живо ти знае устата толкова. ;]
    Aз 1 свестен аргумент не видях да си написал. А иначе кво, ше биеш Маги ли? Ако тя не е казала нищо съществено за 3те поста, които написа, то ти не си казал НИЩО за 30те твои в темата.

Бях решил да спра да се занимавам с тоя, ма гледам продължавате да се джафкате. Един въпрос само ще задам. При положение, че от 10 страници насам 1 разумен аргумент не си написал и, че поне 5-6 човека ти казаха колко си тъп, от къв зор продължаваш да пишеш? Не можеш да приемеш, че грешиш и, че логиката ти е напълно невярна или просто си решил, че трябва да обидиш възможно най-много хора днес? Смешното е, че ти ръсиш обиди наред, а после се обясняваш на останалите, ако просто са написали някоя дума, за която да се хванеш, дори въобще да не се отнася за теб. Не съм си гледал мнението за грешки. Никога не го правя. Чувствай се свободен да ми кажеш как трябва да слушкам повече в часовете по БЕЛ, защото ти по-смислен аргумент от малоумни обиди не си написал до сега. Сигурно щото и ти разбираш колко си тъп, ама няма начин просто да се признаеш за тъп, треа задължително ти да излезеш прав и понеже нямаш какво да кажеш се хващаш и за най-малкото и възможно най-отдалечено от темата на спора нещо. Да не забравяме задължително да ми кажеш къв тъп урунгел съм и как може да казвам, че обиждаш някого при положение, че на няколко пъти ти казах, че си тъп и ти просто се защитаваш. Човек може да се защитава и без да ръси обиди наред. Умните хора отдавна спряха да пишат в темата. Аз съм от по-тъпичките, които от време на време продължават да пускат по някой пост. Сиси да не се обижда, искам да кажа, че нема смисъл да се занимаваш с тоя. Ма може па да ти е скучно. Аз най-вече зарди тва пиша тия мнения. И спри да повтаряш, че не съдиш за онаа само по тва с колко се е ебала, демек, че съдиш за нея и по коментарите и във форума, защото аз не видях някъде да си написал нещо различно от така известното вече на всички "16/6". Егасимуси, то от 1 въпрос цело съчинение написах.
    Последно редактирано от ccdesigns : 09-24-2012 на 21:25
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    Някъде там
    Никъде не съм споменал нещо за бой. И не знам коя е Маги.

Ти не си ги видял, аз ги виждам. ;]

Само ти си ги виждаш.

Маги е DisappointedDreamer

Град
    Някъде там
    Този въпрос го задай на госпожата ти по БЕЛ. Спирам да отговарям на всякакви въпроси. Каквото исках да кажа, го направих. Без значение сте! ;]

П.С.: И си оправи селското диалектче („ма“, „па“, „ба“ и т.н.). Селяк. Това е от мен.
    Последно редактирано от lamer4e7o : 09-24-2012 на 21:37

Aз да съм те питал нещо? Както казах - когато човек няма какво да каже, се хваща за нещо коренно различно от темата. Щом сме без значение спри да пишеш най-сетне. По-зле си от фейсбук кифлите.

Град
    Някъде там
    Добре, селски манаф.

Мега фен Аватара на Chacho
    Ламерчето си има мнението и не виждам изгледи да си го промени. Което всъщност мен не ме вълнува. Всеки си има мнение; нека хората преценят кой си е запазил достойнството в края на крайщата и да решат сами какво мислят по въпроса. Аз нищо повече няма да допълвам. След 5 дена ще има пак такава тема, ще има пак пет човека като него и ще говорим същите приказки. Някой ден се надявам да се получи смислен разговор.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Toa па верно спре да пише, са пак ми е скучно. Ше зема верно да си напиша домашното.

Banned Супер фен
    Lamer4e7o, aко простотията болеше от рев нямаше да млъкнеш.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Ламер ще биеш момиче ( МАГИ ) а?Е такъв като теб бих го бил с кеф , че и после ще те гавря (щото го заслужаваш)
    заинатих се и прочетох всичко , та и аз не видях по смислен аргумент от 16/6 и естествено напълно не на място аргумента с БЕЛ-а...
    Но кво да ти кажа , той е още девствен и за него още е много странно момичетата да се шляпат насам на там.
    И проявяваш вид полова дискриминация , ако беше момче с 16/6 щеше да му кажеш браво ама щото е момиче , я осра , тя че си е простакеса , такава е , но на теб НИКАКВА не ти е и не ти дава никакво право , да и лепиш етикети ... Шибан девствен чекиджия , ще заплашва момиче и ще я вика да се видят , ох заслужаваш да те бият с пръчка теб...!

ПП извинявам се , че съживих спора
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Този въпрос го задай на госпожата ти по БЕЛ. Спирам да отговарям на всякакви въпроси. Каквото исках да кажа, го направих. Без значение сте! ;]

П.С.: И си оправи селското диалектче („ма“, „па“, „ба“ и т.н.). Селяк. Това е от мен.
    Ако не знаех, че си от Горна нямаше да се смея толкова силно в момента, на това, че наричаш някой друг селянин (не говоря за самия град, говоря за манталитета на хората в него... като ти гледам постовете не правиш ни най-малко изключение)

Да и бту... ако случайно реша да си мръдна задника на 1-2 километра.. до Горна... ще ми покажеш ли пишката си да видя дали е малка ? И да я снимам, за да покажа на Маги, че е малко далеч

Голям фен
    Как ще ти я покаже ,ма?!?!Той ако само идеш и разбере ,че си ти ще избяга с писъци.А пък камоли да се съблече пред момиче ,тва за него не е нормално да го прави

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    О секс бомба като Бубка ако отиде при него , не знам ще си глътни и граматика и всичко , а пък ако се съблече пред него , пича ще припадне от шок и ужасТ се пак тя е спала с цели ТРИМА! ТРИМА ви казвам бе..!
    Егасимуси и в "простакесата".

Ламера е жалък , няма какво да си говорим..
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 09-25-2012 на 15:42
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Баа.. знаеш ли колко ми дреме, да речем да ми е на 100 км, окей ... той ми е на има няма .. 1 .. Ще си намеря свободно време и ще си направим една форонна среща само с 2 индивида...

Град
    Някъде там
    Жалкарчета, елате се подигравайте с мен на живо бе, гледам, че пред компютрите всички сте оборотни. Няма за какво да ви опровергавам шибаните мнения, с които показвате колко сте „велики“.

dream, гледам си много надъхана, ама на живо ме съмнява да си такава. Когато кажеш се срещаме, ама да не ми дойдеш с хора. Искам ей така самичка да ми говориш и на живо, да те видя.

Banned Супер фен
    Жалкарчета, елате се подигравайте с мен на живо бе, гледам, че пред компютрите всички сте оборотни. Няма за какво да ви опровергавам шибаните мнения, с които показвате колко сте „велики“.

dream, гледам си много надъхана, ама на живо ме съмнява да си такава. Когато кажеш се срещаме, ама да не ми дойдеш с хора. Искам ей така самичка да ми говориш и на живо, да те видя.

К'во,бе, мъжаго, ше я биеш ли? Щото не е спала с теб, а с еди-колко си други?

Оправи си взаимоотношенията с майка си/сестра си/себе си и може би ще ти мине. Или е от пубертета?

Аз съм навита да се видим...Че и да се бием, бе. Казвай дата, час, място в София и СЪМ там - сама. Айде, да те видим, бре.

Град
    Някъде там
    Кой ти говори за бой? Слабоумни сте повече от половината, които се изказвате в тази тема.

Пубертета отдавна съм го минал, госпожице.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Да не си забравиш ножката. За всеки случай.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си