.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 715

Тема: Колко...???

Hybrid View

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Достатъчно аргументи изписах, това, че ти не си ги видяла, си е твой проблем.

Не съм по-жалък от теб самата, която нищо съществено не каза за тези 2-3 поста. Когато се върнеш в България, ще се радвам да се видим и да те видя дали и на живо ти знае устата толкова. ;]

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението

Не съм по-жалък от теб самата, която нищо съществено не каза за тези 2-3 поста. Когато се върнеш в България, ще се радвам да се видим и да те видя дали и на живо ти знае устата толкова. ;]
    Лигльо.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението

Aз 1 свестен аргумент не видях да си написал. А иначе кво, ше биеш Маги ли? Ако тя не е казала нищо съществено за 3те поста, които написа, то ти не си казал НИЩО за 30те твои в темата.

Бях решил да спра да се занимавам с тоя, ма гледам продължавате да се джафкате. Един въпрос само ще задам. При положение, че от 10 страници насам 1 разумен аргумент не си написал и, че поне 5-6 човека ти казаха колко си тъп, от къв зор продължаваш да пишеш? Не можеш да приемеш, че грешиш и, че логиката ти е напълно невярна или просто си решил, че трябва да обидиш възможно най-много хора днес? Смешното е, че ти ръсиш обиди наред, а после се обясняваш на останалите, ако просто са написали някоя дума, за която да се хванеш, дори въобще да не се отнася за теб. Не съм си гледал мнението за грешки. Никога не го правя. Чувствай се свободен да ми кажеш как трябва да слушкам повече в часовете по БЕЛ, защото ти по-смислен аргумент от малоумни обиди не си написал до сега. Сигурно щото и ти разбираш колко си тъп, ама няма начин просто да се признаеш за тъп, треа задължително ти да излезеш прав и понеже нямаш какво да кажеш се хващаш и за най-малкото и възможно най-отдалечено от темата на спора нещо. Да не забравяме задължително да ми кажеш къв тъп урунгел съм и как може да казвам, че обиждаш някого при положение, че на няколко пъти ти казах, че си тъп и ти просто се защитаваш. Човек може да се защитава и без да ръси обиди наред. Умните хора отдавна спряха да пишат в темата. Аз съм от по-тъпичките, които от време на време продължават да пускат по някой пост. Сиси да не се обижда, искам да кажа, че нема смисъл да се занимаваш с тоя. Ма може па да ти е скучно. Аз най-вече зарди тва пиша тия мнения. И спри да повтаряш, че не съдиш за онаа само по тва с колко се е ебала, демек, че съдиш за нея и по коментарите и във форума, защото аз не видях някъде да си написал нещо различно от така известното вече на всички "16/6". Егасимуси, то от 1 въпрос цело съчинение написах.
    Последно редактирано от ccdesigns : 09-24-2012 на 22:25
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си