- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какво търсите у едно момче?
Умствения ми багаж е по-голям от твоя.
'Начи, само защото не си падам по джуджета като теб, то тогава съм слабоумна? Страшна логика, бе човек!
Стига си се излагал.
Не ме привличат мъже по-ниски от мен. Искам висок мъж, който ще изглежда като такъв. Мъж, чието тяло (тъй като говорим само за физическата част) е олицетворение на сигурност и стабилност. Аз не съм виновна, че си дребен, така че моля те избивай си комплексите другаде.
И това как го определи точно. Защото учиш в чужбина ли? Съжалявам че трябва да те разочаровам.но учененето и знаенето на нещо си не винаги се равнява на умствен багаж.Пък и както съм казвал и преди едни хора са силни по едни теми, а други по съвсем други.Е, като се замисли човек тя и Златка има висше образование пък аз не,но това не означава че аз като нея си мисля че столицата на Сърбия е Босна, на Румъния Белия,на Великобритания Англия и т.н. Повече ми допадна като беше леко по скромничка в темата с въпросите
Това ще го пропусна просто от култура. Само едно ще ти кажа.Не е като постоянно около мен да не наблюдавам по-ниски с малко или много момичета.Съответно джуджето може да....айде не казвам.И ти ако като ходиш си удряш главата в самолетите това си е лично твой проблем.Понавеждай се понякога да не вземе да те удари някоя совалка случайно.По другият начин ти сама се наричаш, а и има неща много по важни от ръстта,но някои хора за да дават шанс това им е напълно достатъчно.
Тогава предлагам да си намериш и да се хванеш с някой страдащ от гигантизъм.Те са доста едри и можеш да ги приемеш като олицетворение на сигурност и стабилност.Е, физически са доста по-слаби от обикновено, но какво ти пука нали всяват респект на околните с външният си вид.
И ми е много чудно защо ми обясняваш как не би се ебала с мен като това няма никакво значение всъщност. Първо нямаме допирни точки и второ аз може и да съм джудже,но ти все още си в прокурорската възраст така че хем ни е бая голяма разликата,хем току виж ми почукали на вратата за секс с непълнолетна,която е обяснила на мама и тати че съм я изнасилил![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Чужбината няма нищо общо. Никога не съм парадирала с факта, че живея и уча в чужбина.
Определих го по това, че никога не бих нарекла някой тъп и слабоумен заради предпочитанията му.
Външността е това, което привлича първо окото. Не го ли разбрахте вече?
Въобще не съм обяснявала как не бих се ебала с теб. Обобщих за хората с твоя ръст. Специален ли се почувства?Е, не си.
Не живея с родителите си от 15 годишна. Живея самостоятелно, и единственото за което си приказваме вечер по скайп е "как си, какво правиш". Точка. Развивам се самостоятелно, без никаква/или почти никаква тяхна намеса или influence върху характера/личността/вижданията ми. Така, че с това за мама и тати можеш да разказваш само и единствено на себе си.
И понеже спомена това за възрастта. Откъде си сигурен, че някоя 18 или 19 годишна няма пак да отиде при мама и тати, да излъже и да им каже същото? Ама, не... За възрастта ми трябваше непременно нещо да кажеш.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 09-27-2012 на 13:40
Ами всеки си има своите разбирания за нещата. И да тъп и слабоумен е прекалено остро.Даденият човек може и да е най-умният на света,но за мен един така разсъждаващ човек е страшно повърхностен що се отнася до точно този въпрос.
Спомена го макар и индиректно без дори да си опознала характерът ми, а даже и външността ми,която както казваш се вижда първа.Е,в интернет е малко по различно подреждането.И да, специален съм като всеки един човек.И ще се отклоня от темата, но колкото и да се правиш на самостоятелна приеми че без мама и тати сега щеше да си седиш в България и евентуално да плюеш скапаният живот,защото именно мама и тати в твоят случай са този трамплин,който те е изстрелял на сегашната ти позиция.Трябва да си им много благодарна между другото.Относно 18-19 годишната.Не съм сигурен. Разбира се че може.Само че в закона вече и тя носи наказателна отговорност гледа се внимателно на нея и току виж може и да изгори тя за лъжесвидетелство А годините са си години да.Аз може и всякакъв да съм,но ти все още не си завършила даже и гимназията и не си се сблъскала с живота след ученето и по всички закони все още не си пълноправна жена а момиче.
klimatronik като ме сваля какво да направя![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Нито майка ми, нито баща ми са ходили по адвокати и миграционни служби, за да уреждат оставането ми тук. Всичко съм правила сама. Колкото до финансовата част - да, те ми дават паричките, но и това смятам да променя в най-скоро време. Нямаше да плюя живота в България. Ти да не би да си мислиш, че като отидеш в чужбина ти постелят червенето килимче, окачват ти венец на главата и те приемат в обятията си? Е, грешиш.
Сблъсквала съм се с много неща, за които повечето гимназиални ученици дори не са се замисляли. Но, да, имам още да научавам, и с още житейски ситуации да се сблъсквам. Не го отричам, но да си призная нямам и търпение. Защото всичко това е опит, знания и власт - все неща, който обичам.
Както и да е. Ще го повторя обаче отново - ти за мен си жалък. Дори мъж не можеш да се наречеш, въпреки това в гащите ти. На 27 години си и разсъждаването ти е абсолютно отблъскващо.
Това беше от мен.
PS: Единствения начин, по който бих те свалилa е с крак.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 09-27-2012 на 15:48
A кой те заведе там и ти показа обстановката че нещо не мога да се досетя.А за какво ме смяташ всъщност хич не ми дреме Не съм опрял до твоето мнение за мен(вярно ще решат че много ми пука)А когато стана на 27 можеш да ми честитиш ако искаш.Догодина през Юли е. Айде чао засега и ако имаш още нещо да ми казваш на ЛС за да не занимаваме хората с глупости.Темата е за друго.
![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 09-27-2012 на 15:39
Niakoitam, елементарният си ти. Нямам умствен багаж, защото ти казавам, че си нисък? Еми нисък си и толкова. А ти изпращаш нещата в крайности и пращаш дриймърката при страдащи от гигантизъм. Слабоумният си ти и това се вижда от всички. Очеизвадно е, че средният ръст при мъже и жени е различен, което пък поражда следващият ми въпрос, а именно-наистина ли си толкова глупав, че да казваш "емм 172>168"?
Не няма ниакъв различен среден ръст. Това са просто едни глупави стереотипи на разни госпожички дето искат да всяват респект с гаджето си. Вслушай се в LadyDi че я заболяха пръстите да пише.Може и един ден случайно да разбереш какво е имала предвид и че не е нужно всеки път да си носиш линийката в себе си преди да погледнеш по отблизо един човек.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 09-28-2012 на 11:31