- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разлика между курва и кучка?
Зависи от принципите ти. Аз лично се дразня на такива фрази и умозаключения без значение дали имат какво да е общо с мен. Не ми харесва да чувам и "Всички мъже изневеряват/са тъпаци/лъжат/са к*рвари... и тн." Не е от несигурност в... какво? От непоносимост към пълни глупости е.
ccdesigns, можеше да се пробваш за ролята на лошия подстрекатор, ама нямаше да си пръв и не си струва. XD
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Пф. Аз се чувствам като най-голямото двайсЕ годишно дете, но съм от женски пол и често ме е срам заради това. Или ме обижда факта, че много хора са предубедени и разбираш ли няма как да не се засегна, ако някой ми каже "ама вие жените еди какво си.."... Чакай малко, бе.. дай ми шанс да ти покажа какво съм, пък тогава ми говори така..
Не казвам, че в някакви ситуации не реагирам по женски (не знам всъщност, но не се чувствам жена), но ме дразни това, че ни поставят на някакво стъпалце от ескалатор, което може да се мести, когато на някой му скимне.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ожилени... Само виж, колко неща изписах преди това ожилване, а колкото до това няма ли да ти стане тъпо го написах само и само да дам нагледен пример, за да ме разбереш ( Не намеквам нищо)
Изобщо не съм скочила. Този спор е толкова вечен, та той дори не е спор, както казах вече, няма да има победител, статистика и т.н. Явно с някоя реплика съм те заблудила, че съм се разгорещила, но уверявам те със зимната пижамка съм ( дебеличка е)... Това е един най-обикновен разговор, в който аз противореча на мненията с който не съм съгласна щом това за вас е ужилване и тем подобни... Ок, но определено не реагирах емоционално или с другите определения... Нима по твоята логика не излиза че на всяко едно нещо, на което отговоря на въпреки, няма да съм реагирала емоционално, ожилено и така...
Ся,щрудел ,разбра ли кво исках да кажа с няколкото си мнения и най-вече тва за мозъчето.Ама е гадно щото трябва да ги поватрям пък те казват едно и също ма в не толкоз пряк смисъл ,щото да се разбера от къде тръгва ,минава и свършва всичко.
Единствената прилика между курвата и кучката е че и двете са от женски пол. Което не значи, че жените са курви или кучки. Както има идиоти, тъпаци, интелигентни, красиви, грозни, така има и хора-кучки и хора-курви.
Абе фактът е, че на тоя свят няма безплатни неща, включително и връзките с противоположния пол. Вече дали ще си плащаш с пари, похабени нерви, изгубено време или пропиляни възможности зависи от избора ти (човека) и от ситуацията. Никога не съм разбирал склонността на някои хора да се влюбват и ангажират с абсолютни боклуци с илюзорната надежда, че ще ги променят към добро. Такъв човек много по-лесно би те вкарал в тинята, отколкото ти него в правия път. Аман от "самаряни"...
...и тука абсолютно не правя полово разделение.
Обаче е факт, че жените като чуете думата "курва" и скачате като ожилени, а "кучка" често ви ласкае, щото я възприемате като някакъв вид independent woman.
Последно редактирано от DarkTemplar : 09-26-2012 на 22:01
Welcome to the Jungle...
Двете понятия са сходни, в жаргона всеки ги накривява според собствените му усмотрения. И двете означават лека жена, но според зависи може да се ограничи значението до някакви черти на характера й, със или без да се намесва сексуалната същина.
Кого си заслужава да наричаме с тези нарицателни и оправдано ли е този тип поведение, е съвсем друга тема. Дъвкали сме я многократно. Въпрос на гледна точка.
И някой горе написа, но не ми се прелиства наново за името, че времената са такива. Времената са такива, че възпитават една плюеща нация, пич, а ти вървиш по модата. Ако си мислиш, че казваш нещо много умно и оригинално, не се ласкай. Това, за което говориш, не е никакъв съвременен феномен, а е тенденция от майна си райна време, която обаче е само едната страна на монетата. За тия ти 24 години или там колко са, явно доста неща си видял и май още не си се научил върху кое да поставяш фокуса, щом имаш душевната нужда да си изказваш крайното време и да се вживяваш в ролята на пророк, отварящ очите на простолюдието.
Последна вметка: стереотипите имат недостатъка, че никога няма да се препокрие някой напълно с тях. Но ни помагат да си опростяваме представата за обществото. В този ред на мисли, мащабните обобщения и крайностите говорят за нужда от изключително опростяване на реалния модел.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Е, не визирам само форумните потребителки. Самият факт, че в клюкарника FB има доста страници от типа на "кучка съм, но не твоята", "кучка фрази" и т.н., харесвани и използвани от хиляди момичета/жени, говори достатъчно красноречиво.
Welcome to the Jungle...
винаги има изключение от правилото ... и аз съм на мнение, че доста госпожици не се държат както би трябвало,но ти каза ,че всички,което ме изнерви... защо слагаш всички под общ знаменател ? толкова ли нито едно момиче до сега не ти е направило друго впечатление или поне малко по-различно ?
като гледам си на доста годинки и ако нито една до сега поне с едно нещо не те е накарала да помислиш, че все пак не всички са такива е.... жалко.....
^Искам да те запозная с фразата "така ме устройва да мисля".
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аха
не се карам с теб 1во.. 2ро не съм казала,че лъжеш за нещо,а се опитах да ти покажа,че мисленето ''всички'' е грешно ... не смятам така само защото съм момиче и само защото и аз влизам в това всички... това че 2-3-5 са те разочаровали или че болшинство е такова не означава,че всички са такива
Дразня се от факта, че ми казват каква съм без да ме познават. Момчето иска някоя която няма да го предаде и да е до него и тн, а слага всички като развни без да дава на човека от среща да му се докаже, че не е курва или каквото и да е било. Дразни ме, че не дава шанс за нещо по-добро за себе си, а в съшото време го търси.
Като се замисля всвички малко или много сме курви.. (хаха) зависи от къде го гледаш. Курвенски номера правят всички, не само момичетата или не само момчетата. Но ме дразни факта, че само ние сме причислени към тая група. Дразни ме, че без да ме познават хората казват мнение за мен. Дразни ме факта, че хора който познават сигурно не повече от 10 момичета си мислят, че всички са такива. Представи си, че стане няква врътка и живота ме срещне с тоя човек, който без да ме познава ме нарича курва, тъпачка и секви такива, повтавям - без да ме познава. Оказва се, че нещо си го харесам, но той се е вкопчил толкова много в идеята, че всички са еднаки, че не ми оставя шанс да му покажа, че съм различна?
Както каза сиси - не искам да ме е страм от тва, че съм жена, само защото някой там е дал идеята, че за нищо не ставаме, едва ли не и хората, които не могат да видят по-далеч от носа си (много яко стана хаха) го приемат. Не искам като си сложа няква рокличка или нещо по-елегантно всички да се извръщат към мен и на лицата да им се изразява "гледа ква е курва щом се е облякла така". Не искам когато ходя с компанията си от момчета хората да се обръщат и пак да им е изразено също "са ще им духа на всички"
Give me love казваш, че си в такова обкражение, а защо тогава не си го промениш. Щом не ти харесва средава в която си защо не я смениш?
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
^мхм
-Искам да те запозная с фразата
-Мен ли?
-Аха
Качила си се на валяка и вървиш напред-назад върху шегата ми.