.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 583

Hybrid View

^Твърде възможно.
    Прекалено много се разпростряхме в темата за и против голямата разлика във височините, че забравих каква беше темата. Някой по-напред имаше предвид, че е твърде повърхностно да си 165 и да режеш мъже под 185 и оттам се започна великия спор. Всеки си има собствен тип и момчета/момичета , които и/му отиват.
    Аз не обичам да ходя с дребни мъже, но не защото не ми харесват, а защото всяка жена обича да се чувства малка и нежна и закриляна и т.н. Но никога не съм казвала, че трябва да е минимум 20см над мен. Щото е тъпа реплика. Не е важна и единствено височината, а килограмите, типа тяло.. Излъчване.. Стига сте се дърлили за тая простотия!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Аз не обичам да ходя с дребни мъже, но не защото не ми харесват, а защото всяка жена обича да се чувства малка и нежна и закриляна и т.н.
    Стига с това всяка. Това се опитвам да ви обясня - не ВСЯКА жена споделя вашите възгледи. Аз нямам против да не се чувствам малка и нежна. Нито фактът, че съм ходила с едно ниско или високо момче, определя типа ми. Онзи беше 1.63-4, сегашният е около 1.80. Ходила съм с момче, което тежи 70 кила с мокри гащи и такъв, който като легне отгоре ми, после се чувствам като добре разточена баница
    Мъжът трябва просто да е мъж и да умее да те кара да се чувстваш жена - желана, красива, уважавана. Не вкарвайте стереотипи и обобщения, не е правилно. Говорете за себе си.
    Защото... ако си говорим за типове - моят тип е слаб, с остри черти, черна коса, музикален и поетичен. Вместо това се събрах със светлокос тенекеджия, който може и да е бил слаб в пубертета си...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си