- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какво търсите у едно момче?
^Твърде възможно.
Прекалено много се разпростряхме в темата за и против голямата разлика във височините, че забравих каква беше темата. Някой по-напред имаше предвид, че е твърде повърхностно да си 165 и да режеш мъже под 185 и оттам се започна великия спор. Всеки си има собствен тип и момчета/момичета , които и/му отиват.
Аз не обичам да ходя с дребни мъже, но не защото не ми харесват, а защото всяка жена обича да се чувства малка и нежна и закриляна и т.н. Но никога не съм казвала, че трябва да е минимум 20см над мен. Щото е тъпа реплика. Не е важна и единствено височината, а килограмите, типа тяло.. Излъчване.. Стига сте се дърлили за тая простотия!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Стига с това всяка. Това се опитвам да ви обясня - не ВСЯКА жена споделя вашите възгледи. Аз нямам против да не се чувствам малка и нежна. Нито фактът, че съм ходила с едно ниско или високо момче, определя типа ми. Онзи беше 1.63-4, сегашният е около 1.80. Ходила съм с момче, което тежи 70 кила с мокри гащи и такъв, който като легне отгоре ми, после се чувствам като добре разточена баница
Мъжът трябва просто да е мъж и да умее да те кара да се чувстваш жена - желана, красива, уважавана. Не вкарвайте стереотипи и обобщения, не е правилно. Говорете за себе си.
Защото... ако си говорим за типове - моят тип е слаб, с остри черти, черна коса, музикален и поетичен. Вместо това се събрах със светлокос тенекеджия, който може и да е бил слаб в пубертета си...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last