.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 583

Hybrid View

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Не "повече" , но моята философия е, че винаги трябва да направиш всичко възможно, за да си ти и твоето семейство най-добре и не разбирам хората, които казват "аз няма да уча, то висшето образование в България на никакво ниво не е", а някои стигат по-далеч и ми обясняват колко аз съм тъпа, че се прецаквам да си губя 4 години от живота, а те са открили топлата вода с незавършването на висше образование.
    Не разбирам тея, които се оплакват от държавата, а не правят нищо по въпроса да усъвършенстват себе си.
    Надявам се се изразих ясно.
    Не си права. Не винаги завършеното висше образование означава, че си се усъвършенствал.
    Ученето е въпрос на личен избор. Не е задължително факта, че не си висшист да означава, че не правиш всичко възможно ти и семейството ти да са добре. Моля те, не ми разказвай вицове.
    Аз съм висшист, магистър. И взимах 2 пъти по-ниска заплата от мъжа ми, който нямаше висше и работеше с ръцете си. Всичко е въпрос на упоритост, на стремежи и на това, какво желаеш да работиш.
    Но наистина, наистина е смешно да казваш , че хората, които не искат да учат... не са се усъвършенствали. Щото, аз може и да съм наясно с външнотърговската политика на Швейцария, обаче един пирон не мога да забия вкъщи.
    Разни хора, разни идеали и да се делим на висшисти и тъпанари е меко казано... тъпо.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Не си права. Не винаги завършеното висше образование означава, че си се усъвършенствал.
    Ученето е въпрос на личен избор. Не е задължително факта, че не си висшист да означава, че не правиш всичко възможно ти и семейството ти да са добре. Моля те, не ми разказвай вицове.
    Аз съм висшист, магистър. И взимах 2 пъти по-ниска заплата от мъжа ми, който нямаше висше и работеше с ръцете си. Всичко е въпрос на упоритост, на стремежи и на това, какво желаеш да работиш.
    Но наистина, наистина е смешно да казваш , че хората, които не искат да учат... не са се усъвършенствали. Щото, аз може и да съм наясно с външнотърговската политика на Швейцария, обаче един пирон не мога да забия вкъщи.
    Разни хора, разни идеали и да се делим на висшисти и тъпанари е меко казано... тъпо.
    Да. А и хората не са еднопластови. Нищо не ти пречи да бачкаш здраво по цял ден пък вечерта да си четеш Ремарк или да се занимаваш с нещо любопитно и образователно. То си зависи от човека. Ако е любознателен, няма да го спре нищо. Леле, дядо ми как обичаше да си работи с ръцете. Всичко на света можеше да оправи като му попадне. С него вкъщи нямахме нужда да си купуваме уреди с гаранция. И пирони забиваше, и жички свързваше, дърва можеше да сече. Страшен човек. Според сегашните критерии сигурно е... тъп? Аз си знам колко ужасно много четеше, как говореше и каква огромна обща култура имаше. С безброй висшисти не можеш да проведеш и наполовина на тези разговори. Хах, липсва ми.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си