.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 583

Hybrid View

Мега фен
    а те са открили топлата вода с незавършването на висше образование.
    Грешката ти е, че гледаш на 'висшето образование' като на някаква своеобразна мярка за изтънченост и познание.
    Хората, които са ти казвали, че е загуба на време, вероятно са го споменавали с оглед на факта, че за 4-те години, които прекарваш в Б-я научаваш толкова, колкото познание би могъл сам да попиеш за много по-кратко време. И в този смисъл съм съгласен.

Нали знаеш - до желание опира, не до институции. Аз отписах моето, тъй като темпът, материята, начинът на преподаване и като цяло средата не ми допадат. Щях да замина в чужбина, но вследствие на определени 'усложнения' в семейството това няма как да стане.

Малко храна за размисъл ти давам - 4-ти чужд език ще започна да уча от началото на другата година, просто 'щото ме кефи. Изчел съм една библиотека книги, просто 'щото ми бяха интересни. Планирам след година отсега да съм що-годе компетентен в компютърната графика и анимация, а след още толкова - добре образован програмист. Да ти кажа честно - засега върви по план. За капак и съм с хуманитарно, не техническо образование.

Та мисълта ми е, че ако си на мнение, че хартията, която ти ще получиш след четири години автоматично заучаване на зададен материал ... ще се изсмея.

Пп : извинявам се бтв ако съм засегнал нечие его. Не ми е целта да започвам някакви ожесточени спорове. Излагам гледна точка ;]

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Та мисълта ми е, че ако си на мнение, че хартията, която ти ще получиш след четири години автоматично заучаване на зададен материал ... ще се изсмея.
    Никога не съм учила наизуст, преписвала на изпит и т.н. шмекерии. Това нещо ще го работя все пак, нали ако не го разбирам ще съм като тея малоумници, които оплювам. че и по-зле.
    И никъде не съм казвала, че аз само си стоя , зубря учебниците наизуст и очаквам само това да ми помогне. А не се развивам и по други начини Разбира се, че го правя. Старая се да балансирам от двете по-малко- учебната част и идването "отвътре" : )
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Никога не съм учила наизуст, преписвала на изпит и т.н. шмекерии.
    Леко бе, Къци.

Темичката има интересни моменти, ама нямам време да я прочета цялата и да се включа. Извинявам се за офф-а.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Леко бе, Къци.
    обясни се?

//факт е, че това е първата тема от... месеци, в която се заформи някакъв дебат. поздравления на взелите участие;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си