.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 583

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    JoLLiE92, бягаш малко по тъча от темата. Изобщо не ставаше дума за хората, които се оплакват. Щото... обикновено тия дето мрънкат, че държавата нищо не прави за тях, са точно висшистите. Другите си бачкат и си знаят, че квото си сложиш в устата и на оная работа, тва ще ти остане. If u know what I mean
    мен тея ме дразнят. а те обикновено са простите хорица, тръгнали да нищят политиката на пейката пред блока не им идва на акълчето, че държавата тея пари за да увеличи заплатите, трябва да увеличи данъците или нещо друго от тоя тип, не можем да тръгнем да печатаме пари кат весници и всички да са щастливи.
    ако някой без образование успява да си живее добре, никога не бих казала , че е тъпанар, даже бих му се възхищавала.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    мен тея ме дразнят. а те обикновено са простите хорица, тръгнали да нищят политиката на пейката пред блока не им идва на акълчето, че държавата тея пари за да увеличи заплатите, трябва да увеличи данъците или нещо друго от тоя тип, не можем да тръгнем да печатаме пари кат весници и всички да са щастливи.
    ако някой без образование успява да си живее добре, никога не бих казала , че е тъпанар, даже бих му се възхищавала.
    ОМГ - ТИ ЯВНО НЕ ЗНАЕШ В КОЙ Свят се намираш
    В България и повечето с висше нямат реализация
    А напротив - мутрите и богати бизнесмени са селяните
    Заразлика от преди години, сега почти всеки може да си изкара хартийка за висше ,но после в повечето случаи -нищо
    Та дори видни политици и министри споделят ,че България е била под турско робство преди 500 години
    Или също други завършели университети на въпроса коя е столицата на Сърбия се чудят между Босна и Херцеговина
    комична трагедия
    А пък умните и добросъвестните хора ,които искат да се занимават с политика просто не се допускат от мафиятА
    И да - патриот съм, но заявявам ,че положението в Бг прилича на преливаща яма с конски фашкии и лайна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си