.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 583

Hybrid View

Човек със занаят ? Не живеем в 19 век лапе. Тоя лаф в модерната икономика не важи. Една машина ще ми свърши по-добре и по-бързо работата от 20 човека със "занаят".
    Естествено, че има работа за хора без висше, понякога е добре платена, но винаги има праг в сериозните професии, които изискват да си завършил висше за тази специалност.
    Който иска просто да работи нещо и да си мисли, че е значим по този начин ... нека го прави, но има хора като нас, които разбират значението на "значим".
    Висшето не показва реалните възможности на един човек, но ако се отнася сериозно към него показва неговите амбиции, въобще, че ги има. Повечето са останали на ниво средно не защото висшето е безсмислено, а защото ги е домързяло да учат.

ПП: Не мисля, че има смисъл да разводняваме повече темата. В "Пълнолетник" има точно такава тема за "Има ли смисъл от Висшето образование".

http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D0%B2/page9
    Последно редактирано от aks13v : 09-29-2012 на 10:46

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от aks13v Виж мнението
    Който иска просто да работи нещо и да си мисли, че е значим по този начин ... нека го прави, но има хора като нас, които разбират значението на "значим".
    Какво разбираш ти, бе усерко? Ти работил ли си някога? Колко време? 1-2-3г? И к'во? Това стаж ли е?

Има много по-значими от теб. Аз самият се чувствам много по-значим от теб и дадох пример даже. И какво? Грозно се изказваш.. много грозно.. както всички на тази тема.

Амбициите? Няма да те нахранят.. чист тъпанар.

Кака, заключвай тази тема, че е направо потрес вече..

Към Irti.

Сигурен ли си че си завършил основно. До седми клас е трябвало да се научиш поне как да пишеш. А как да мислиш ... не се научава. Особено от падари. И ти нека се чувствай важен, но си оставаш "важен" олигофрен. ФАКТ.

ПП: Амбициите са всичко. За какво живеем иначе !?

Към SisiStrange

Естествено, че една чистачка е значима като човек, но е незначима като професия. За което най-вероятно сама си е виновна, но и живота е тежък, случки се случват. Да вметна, че аз не съм твърдял кой е незначим, а как може да си значим, да си някой. За мен, да си един от тълпата прости българи не влиза в сметките.
    Последно редактирано от aks13v : 09-29-2012 на 11:56

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от aks13v Виж мнението
    Към Irti.

Сигурен ли си че си завършил основно. До седми клас е трябвало да се научиш поне как да пишеш. А как да мислиш ... не се научава. Особено от падари. И ти нека се чувствай важен, но си оставаш "важен" олигофрен. ФАКТ.

ПП: Амбициите са всичко. За какво живеем иначе !?
    Не, имам средно без основно.. тъпак.

Обяснил съм отдавна какво е било, ама не си прочел, разбира се. И отдавна съм казал, че не мога да пиша и всичко го знаят. И пак съм много по-пълноцен от теб. Нещо да ми кажеш ли искаш? Не можеш да ме затапиш, защото не ме е срам. Ти ли ще ме учиш на мислене, бе.. ти ли? Питах те, лайно, работил ли си? А как е вашите още да те хранят? Да не помагаш с нещо и да не знаеш какво са изкарани пари? А, бе? Ти за мъж ли се имаш на 20? Ти ли ще ме учиш на разсъждаване? Ти като какъв се имаш, мамино синче? Какъв си този значим човек без една спечелена стотинка?

Аз може да съм олигофрен. Може да съм неграмотен, ама съм постигнал неща, които никога няма да видиш и направиш сам. Ти ли ще ми даваш акъл, бе пловдивски пашкул? Ти, който си завършил съвсем скоро. И какво? На бала ти вози ли се в колата на татко ти? А купиха ли ти хубаво костюмче?

Няма да видиш истинската страна на нещата. Няма. Аз само си говоря с теб през нета, ама това го кажи на някой като мен.. на живо. Да, ама ще му говориш по-много по-различен начин.

Амбиции. Твоите амбиции са сутрин да станеш и да се изсереш в кенефа на вашите. Още играш компютърни игри, пич. Не се бутай в животеца.

ПС: И ако беше толкова важен и пълноценен човек.. щеше да се замислиш и да млъкнеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си