- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какво търсите у едно момче?
Не се сравнявайте с него, той е учил цели 4 дни.Първоначално написано от aks13v
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не, имам средно без основно.. тъпак.
Обяснил съм отдавна какво е било, ама не си прочел, разбира се. И отдавна съм казал, че не мога да пиша и всичко го знаят. И пак съм много по-пълноцен от теб. Нещо да ми кажеш ли искаш? Не можеш да ме затапиш, защото не ме е срам. Ти ли ще ме учиш на мислене, бе.. ти ли? Питах те, лайно, работил ли си? А как е вашите още да те хранят? Да не помагаш с нещо и да не знаеш какво са изкарани пари? А, бе? Ти за мъж ли се имаш на 20? Ти ли ще ме учиш на разсъждаване? Ти като какъв се имаш, мамино синче? Какъв си този значим човек без една спечелена стотинка?
Аз може да съм олигофрен. Може да съм неграмотен, ама съм постигнал неща, които никога няма да видиш и направиш сам. Ти ли ще ми даваш акъл, бе пловдивски пашкул? Ти, който си завършил съвсем скоро. И какво? На бала ти вози ли се в колата на татко ти? А купиха ли ти хубаво костюмче?
Няма да видиш истинската страна на нещата. Няма. Аз само си говоря с теб през нета, ама това го кажи на някой като мен.. на живо. Да, ама ще му говориш по-много по-различен начин.
Амбиции. Твоите амбиции са сутрин да станеш и да се изсереш в кенефа на вашите. Още играш компютърни игри, пич. Не се бутай в животеца.
ПС: И ако беше толкова важен и пълноценен човек.. щеше да се замислиш и да млъкнеш.
Сърцето ми се сви чак.
Та значи като професия чистачката е незначима. А какво точно ще правиш без нея? Ще живееш интелигентно в кочина ли?
И без едните, и без другите светът не би могъл да съществува. Всеки, който си мисли обратното, явно не е звънял на интернетаджиите като му спре нета, а е захващал жички и си го е прокарал сам. Това е за поклон. Щото можеш да ме попиташ какъв е сигналът за връщане на белтък от апарата на Голджи в ЕПР, но като ми спре нета, съм пате в калчища и чакам помощ от "нисшата раса".
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И Irti отново се показа като форумният комплексар, на който ще кажа ... ДА РАБОТИЛ СЪМ ГОВЕДО и знам какво е да се изкарват пари и как да ги харча. Но все пак се радвам, че има хора като теб, които се гордеят, че са необразовани и не могат да пишат на родния си език. ЕВАЛА ! И като всички знаят, че си тъп ... КВО !? по-малко тъп ли ще станеш ?
И Chacho отново неориентиран "гъзар" ще те информирам, че съм втора година студент ... малоумнико
Не ви е лесно да сте толкова прости, добре, че има и по-прости да ви повдигат женското самочувствие ... във форума ест.
indeed bro.
По темата:
Ах, жени жени. Знаете ли какво искате ? Знаете ли накъде отивате ?
Едната искала това - другата онова. Да е умен, красив и интелигентен , ма и пари и чувство за хумор да има, да не изневерява , да е джентълмен . Аууу , а вие какво предлагате ? Според последното преброяване в България на всеки 1054 жени се падат 1000 мъже. Като изключим гейовете и боклуците оставате с много ограничен избор , драги дами. Замислете се![]()
о.О Това или беше силно сексистки коментар в стил: "Мисля, че еди кой си е тъп => е момиче", или половия диморфизъм, според теб, зависи от това дали някой приема мнението ти.
В университетите има да речем... по 20% сериозно учещи. Останалите и да имат висше, все тая и по нищо не им личи.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Как се засегна пича. Мале, това да сереш още в кенефа да майка ти.. бахти ужаса, а?
Не, ставам още по-тъп. Проблеми? Казах ти.. първо прочети малко за мен и за моят живот. Няма как да ме обидиш, разбираш ли?![]()
Аз ще спра, девственико, че ставаш леко смешен. И ти предлагам да се замислиш над думата "говедо".. че туку виж вземеш да видиш някое.![]()
Последно редактирано от Irti : 09-29-2012 на 13:00
Интересно.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
В тоя форум няколко седмици мълчание. Сега изведнъж 12 страници избухнаха с 15 хиляди потребители, каращи и засегнали са се.
Интересно. Definitely.
Хората имат нужда от побутване, явно.
Съжалявам, че се отклонихме от темата, но явно и тази е доста интересна.
Мъка ми е, че се забелязва такава тенденция в мисленето.
Мъка ми е, че хлапетии смятат, че да не учиш = да не си амбициозен.
Не мисля да чета за изключително "интересният" ти живот. Ти като си много голям и преуспял ... кво правиш в тоя форум сред простосмъртните. Нали си постигнал всичко в живота, лягай и умирай тогава. Амбициите са за идиоти. ФАКТ. Винаги съм мечтал да пася патки ... ех мечти.
Ти къде сереш бе мойто момче !? Във външният кинеф на село, наследен от майка ти ? Да живее Бобов Дол и всичките му горди "граждани" ахахахахахахахах
Интелигентността се намира в говора, изразите на човек и способността му да говори нормално дори, когато е ядосан. И да спори така, че думите му да казват всичко и без да се налага да прибягва към откровени обиди. Като те чета, какво като си второкурсник? Не звучиш като такъв, никак.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Като си тръгнала да се правиш на Бойко Борисов в женски вариант. Погледни неговите коментари и то къде почна спамът. Пък аз ще си внимавам ... понякога.
SisiStrange
Както прочете си казвам всичко, но не мога да гледам как един селяндур си налага компетенцията като се прави на тежкар. Поне да го научим как се псува "интелигентно".
Последно редактирано от aks13v : 09-29-2012 на 13:14
Изобщо не става дума за спама. Става дума за това, че претендираш, че си нещо повече от него, защото учиш.
Само че той се защитава, защото ти го нападаш. А ти нападаш грозно, по тъпия начин, защото дефакто нямаш аргумент, с който да се защитиш. Така че ако ще се правя на Бойко Борисов в женския вариант, ще започна с наказанията от теб.
Всеки като го настъпят, хапе. Но е олигофренско да хапеш, защото не можеш да защитиш малоумната си позиция по друг начин.
Аз позицията си я защитих като пич. Сега вместо да се нервиш отдели 1 час и да я разбереш.
Разбрах я.
Затова казвам, че е малоумна.
Прекрасен аргумент. Виждам, че има и (мало)умни модератори. Класика
Аз се аргументирах сто пъти в темата. За теб, висшисте, трябва да потретя ли?