.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    И го казва компетентната пушачка, която разбира толкова много от всичко, че раздава съвети като бонбонки на дечица... уатевър
    Не мисля, че трябва да съм пушачка, или да съм била такава, за да съм компетентна, не твърдя и че съм спец де. Но съм се нагледала достатъчно на снимки на бели дробове, които на нищо не приличат и съм се наслушала за всякакви болести и увреждания, причинени от пушенето. По твоята логика всички лекари трябва да са били пушачи, за да си разбират от работата. (примерно).. По същата логика всеки, който знае, че някои гъби са негодни за ядене, трябва да са се тровили поне веднъж с тях, за да го знаят. И т.н.
    И се намерил кой да ми каже, че 'разбирам толкова много от всичко'.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Ахахаха! Искрено ме разсмя! Щото си говорим за компетентност нали... логиката ми е друга и нямаше нищо общо с това, което ти си написала, но както и да е нали е по-лесно да си извърташ нещата както си искаш. Ти явно се смяташ за яко компетентна по всички въпроси. Ще ми обясниш ли тогава каква е разликата между влажната и изсушената трева? Предполагам не ти трябва да си я пушила, че да знаеш, а ще ми кажеш ли какво е чувството да те ебът в задника - и за това не ти трябва опит, нали? А какво става след като се надрусаш с лепило? Сигурно си чувала много за тези неща и си гледала много снимки, че ще можеш да ми опишеш всяка подробност...
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен
    Град
    <3
    Ахахаха! Искрено ме разсмя! Щото си говорим за компетентност нали... логиката ми е друга и нямаше нищо общо с това, което ти си написала, но както и да е нали е по-лесно да си извърташ нещата както си искаш. Ти явно се смяташ за яко компетентна по всички въпроси. Ще ми обясниш ли тогава каква е разликата между влажната и изсушената трева? Предполагам не ти трябва да си я пушила, че да знаеш, а ще ми кажеш ли какво е чувството да те ебът в задника - и за това не ти трябва опит, нали? А какво става след като се надрусаш с лепило? Сигурно си чувала много за тези неща и си гледала много снимки, че ще можеш да ми опишеш всяка подробност...
    Ти сериозно ли? Примерите ти са невалидни.
    И не съм аз тази, която извърта нещата в нейна полза.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на ilovedeath
    Цитирай Първоначално написано от sweetycherry33 Виж мнението
    едва ли са по - големи от твоята
    +++

Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    +++
    и таЗ па

Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    и таЗ па
    Не съм ти таз, драги.

щото пък ти знам името, не изгарям и от желание да го разбера

Споко, няма.

Супер фен Аватара на sashko705
    АХАХАХАХА! И мен к'во ме боли к*ра, че на тебе ти е гадно когато някой пуши до тебе? И без т'ва си много яко социална що не си седиш дома и никой да не ти пуши на хубавата главица.
    Eто го моя нов идол!

"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew

"Imagine all the people
    Living life in peace"- John Lennon

Мега фен Аватара на machoka
    Когато аз и моята компания (все се случва повечето да са непушачи) се събираме заедно, всеки се съобразява с другия спрямо мястото, на което се намира. Бил съм и от двете страни на барикадата. В момента съм си страстен пушач. Щом съм преценил, че ще седна в заведение с тях, което не се пуши (при положение, че 2м по-надясно е тераска и можем да седнем там), значи ги уважавам и няма да пуша. Когато седнем на място, в което е разрешено - значи никой не може да ме убеди да не си запаля.

Ако сме някъде на тясно - кооперация, беседка, кола, etc, гледам да не им преча и да не им духам в лицата, но това не ми пречи да си пуша и да фуцквам мадъри не всеки, който ми направи забележка.

Мега фен Аватара на RagioL
    Така един въпрос: Кое е по лошо редовното или нередовното пушене?

Голям фен Аватара на Elli *
    ShtrudeL няма как хората постоянно да те слушат, щом пушат значи знаят, че увреждат себе си, ама наистина недей да даваш мнения по всяка тема ...
    То сега заради т'ва са направени места, в които не се пуши, ако седиш там няма да ти пушат на главата ...

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ти сериозно ли? Примерите ти са невалидни.
    И не съм аз тази, която извърта нещата в нейна полза.
    Що па да са невалидни? Същото е. Пак става въпрос за теб и твоето "здраве" тяло и к'вото ще да е там. Айде опиши ми ги де, нали си голям отворчо. Можеш да дръпнеш и лекция как тревата ти убива мозъчните клетки, видиш ли всички, които пушат трева няма да я пушат, щото на тебе ти е "болна" тема. А нас ни боли кура. Айде със здраве.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Banned Супер фен
    Добре, че джънкфуудът, кока-колата, кафето, висенето пред мониторът, газовете от колите, химията в 99 процента от всички продукти, ГМО-то и етц, и етц. са толкова полезни и "не-болни" теми... Или някой ще ми каже, че няма нищо общо с нито едно от тези и милионите други вредни неща, които 21 век ни предлага (а понякога и налага)?

Или това е ок, но пушенето не е - просто,защото не ви кефи и защото вие самите не сте пушачи?

И аз имам картинка, ей така за пример и съпоставка - http://therapybook.files.wordpress.c...ng?w=584&h=876

Още една - http://www.biolsci.org/v06/p0590/ijbsv06p0590g01.jpg

Е, така, най-рандъм.

Но пушачите си вредят на здравето - вие не. Вие водите тоооолкова здравословен живот, че можете и да давате съвети на други относно здравето им.

Banned Супер фен
    тревата ти убива мозъчните клетки
    (Секси, с'я не се обръщам към теб,а към форума: )
    Бтв това не е вярно. Експериментът е правен в Америка, през 60те години, върху маймуни. Всяка от които е пушила по 1 кг. трева на ден в продължение на седмица (или месец - не помня). Да, това е убивало мозъчните им клетки...Защо ли?
    Т.е. и количеството х времето има значение - възможно е, но е задължително.
    Но овчите индивиди, каквото и да чуят ще повярват - дори и да няма реални доказателства за това. Щом обществото/медиите/кура ми Янко е рекъл - така ще бъде.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Как ако до теб евреин яде ГМО царевица ти пречи ?
    n00bs

Banned Супер фен
    Ми, ако е евреин и да се самоубива до мен няма да ми пречи.

Крайно време е Щруди да разбере,че никой не е длъжен да се съобразява с нейната величествена особа и че не може да си налага мнението над другите хора.. И , Щруди, земи млъкни, моля те, знам че на този свят всичко ти е известно и всяко познание се крие в красивата ти главичка, ама нека си остане за теб, ние тука нека да сме си непросветени.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    удрииииииииииии докато е на земята !
    n00bs

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    таЗ пък

Супер фен Аватара на Me4encety
    Щреудел,иди да си пърдиш пъстроцветната пръдня другаде и остави хората да пушат,да се друсат и т.н.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си