- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Днешните жени не могат да готвят
Бъркат казана редовно
От дъжд на вятър спретват някоя мусака
Пукат пуканки в микровълновата
Минават транзит
да ама повечето в днешно време приемат женската работа - т.е. готвене/чистене и пускането на една пералня за едва ли не нещо старомодно ... апф.. не точно.. не знам как да го обясня ама повечето са на мнение : да бе,да му готвя,да не съм някоя слугиня,примерно... там е проблема
именно. Повечето жени биха се хванали на работа и за 300 лв като сервитьорки или продавачи някъде само и само да избегнат домакинските задължения под предлог, че и те работят и те вадят пари и един вид са равноправни с мъжът, ама като се замисли човек те тия пари си ги харчат само за тях си щото с тях могат да си покрият само техните разходи за деня
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
което също е грешно мислене.. всеки може да е изморен.. и примерно събота/неделя да решиш да излезнете навън да хапнете или да си купите нещо за вкъщи,но всекидневно не е добре... така един вид изчезват задълженията на жената .... както като ти се развали нещо мъжа ти трябва да може да свърже 5 кабела и да врътне една крушка така и жената колкото и да е изморена трябва да готви/чисти/пере .. повечето са така\" като ми изгори крушката ( примерно ) веднага му звъня да купи нова и той като се прибере моментално трябва да я оправи,а аз мога си вея парцалките и да не пипна нищо само защото съм била на работа..нда.. това им е проблема на всичките .... и всеки може да готви,но на някои мързела надделява