- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата: Какво търсите у едно момче?
Мен малко по-встрани ми е въпросът, но дай да видим каква ще е ответната реакция ;].
Какво разбираш ти под 'амбиции', Jollie92 ? И по-важното - защо ги обвързваш с висшето образование ?
Chacho го написа на предната страница, но незнайно защо ти реши да игнорираш мнението му. В такъв свят живеем, че дали ще е с или без помощта на институция - образованието е свободно достъпно. Десет минути сърч в Гугъл и ще намериш всичкото знание, което ти е необходимо за диплома в някоя институция. Дали ще седнеш да го научиш си е твоя работа.
Въпросът ми все пак остава - след като така просто ти се обясни реалността - 'амбиция' стремежът към диплома ли е ? Това ли са ти амбициите - да притежаваш парче хартия, което в изкривените ти представи те прави по-добра от околните ?
Хубаво ще е да намериш друг начин да си избиваш комплексите за малоценност.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Как се бориш ти бе? Ти разчиташ ли единствено на себе си? Какво ТИ правиш за собственото си развитие? Ти ли си плащаш семестрите? Ти ли си изкарваш парите за всичко? Защото 'спестяване' НЕ Е изкарване на пари. НЕ Е начин да се бориш с нещо. На теб никой ли не ти помага?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Изобщо нямах това предвид. Кой каквото иска да си прави. Аз прецених, че темпът на обучение е твърде нисък за мен и си бих камшиците. Който го устройва - нека си следва.Първоначално написано от Convict
Тя обаче е идиот да си мисли, че хартията й дава правото да се изживява като някакъв представител на по-висша класа. А бас хващам, че това й се върти в главата.
По-добре и аз да спра тук. Права е Blab.
Не, приятелю. Стремеж да използваш знанията, които получаваш за без пари (буквално) от обществото, което те е отгледало, за да помогнеш на същото това общество да си стъпи на краката.Коментирай. Кажи какви трябва да са професионалните амбиции? Стремеж към трицифрена заплата? Стремеж към развитие на собствената личност?
Стремеж да си социално отговорен индивид. Стремеж да отваряш нови и нови работни места, да изменяш остарели практики и да си част от това, което води обществото напред.
Някак не го виждам как ще стане докато хората не започнат да предприемат нещо. Както казах - темата е за раздел Политика, не за тук. Направо забрави.
Последно редактирано от Auriss : 09-30-2012 на 12:07