.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: ebay.com

Hybrid View

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Значи артикула струва 3,99 изчисляваш си колко е това в лв. и ги вкарваш в картата си с която пазаруваш. Шипинга ти е безплатен - това по принцип някой път се поема от купувача, т.е. плащаш. За този часовник е фрии.

Това за митото зависи ако пазаруваш от САЩ и Канада. Не знам защо така при тях има, останалите доставки също идват със самолети и минават хиляда граници. Аз редовно си поръчвам от Австралия и Япония, не ми взимат нищо, ама моя приятел си поръчва от САЩ, артикула струваше 60евро, трябваше да плати такса 80евро.

Голям фен Аватара на daru6a1
    От какво се определя кога има мито, такса или ДДС? Четох в един сайт и всеки дава различен отговор ... И така и не ми стана ясно .. Според теглото, според сумата или според държавата, в която се произвежда? Прекалено се обърках ..

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Значи артикула струва 3,99 изчисляваш си колко е това в лв. и ги вкарваш в картата си с която пазаруваш. Шипинга ти е безплатен - това по принцип някой път се поема от купувача, т.е. плащаш. За този часовник е фрии.

Това за митото зависи ако пазаруваш от САЩ и Канада. Не знам защо така при тях има, останалите доставки също идват със самолети и минават хиляда граници. Аз редовно си поръчвам от Австралия и Япония, не ми взимат нищо, ама моя приятел си поръчва от САЩ, артикула струваше 60евро, трябваше да плати такса 80евро.
    Е точно същото ми се случи.. от Канада и докато дойде моя артикул у мен дадох 70 лв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си