- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- OutlawGirl
МРАЗЯ ТЕ!!! ОФИЦИАЛНО Е >:с
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
You are obsessed with me dude! И все пак поласкана съм, че си направи труда да направиш тема за мен, пък и е по-добре от безразличие (това, което аз чувствам към теб). Внимавай, не се намираш на толкова далече от мен а си пускам ноктите още по-дълги.
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
да, трябваше да си повдигам супер тежката ръка за да кликна на Нова Тема, това ми костваше такива усилия, чак се изпотих
така е, изгори 1 калория...вече си по-близо до така мечтаните плочки
ЧЕСТИТО!
gtfo, и да не се връщаш без меки цици!
Няма пък искам си ги твърди! Ти щом ме мразиш няма да си правя труда за теб. Пък и не виждам да си си обръснал тиквата![]()
бих я обръснал, ако имаше за кои меки цици, да мога да ги моторбоутвам по-пълноценно :/
нарочно пък ще ги оставя твърди да те дразня хохохо
и какво целиш с темата, да си отворите ''I hate OutlawGirl'' клуб?Или просто да покажеш колко сексуално привлечен си от моя милост? :Д
далеч не си единствения човек, за когото пускам такава тема, пускам съм и с повече капс лок и повече удивителни и много ядосани човечета, може да питаш колегите (форумците)
Не се обеснявай. Сподели защо ме мразиш?
не помня, ама ти бях писал в скайп и въпреки че не помня защо, помня че те мразя! >:[
В такъв случай не си толкова умен за колкото се мислиш.
не е вярно, наистина съм ретарднат! тези рандом неща с капс не са резултат от случайни натиснати клавиши, а обмислен процес!
ТИ, да умееш да мислиш?! UNBELIEVABLE! И си беше напълно заслужено. Как можеш да кажеш на нещо, което дори не знаеш какво е (защото си го забравил) обмислен процес?!
Аз практикувам струнната теория. Струнната теория е напълно теоретична и няма връзка с практичния свят. Как да не мога?
Не приемам неща, които нямат връзка с практичния свят.
Предаде се. Не си ми забавен вече.
5 камшика на гол гъз за гърлата завързана за публичен стълб на ЧЕЗ и послеее каквото САБЯ покаже
зарко през това време да си води теоритични бележки и да пресмята чрез редовете на Фурие за колко време по константата на трети вектор лондончанката с тракийски корен ше се възбуди и колко куб см влага ще отдели чрез жлезеотделяне за да придобие аргумента валидната си стойност с положителен знак!
Последно редактирано от machoka : 10-01-2012 на 06:56
Няма ли някоя морална путка да се появи, за да ме налива?