- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- OutlawGirl
Щруделчо .. .
ти също искаш да ти скъсат путката от ебане, нали? Това, дали ще го кажеш по тоя начин или с красива перефраза е въпрос на стил и конкретен повод, а не те прави по-малко или повече простак.. В устата на 'интелигент' означава мръснишко намерение, повод за възбуда, начина на поднасяне също е важен - дали го шепнеш докато я чукаш, дали е казано в правилния момент.. а в устата на простак е просто всекидневие.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не те питам с близък, не близък .. . искаш или не искаш да бъдеш изчукана, наебана, напълнена с любов? Не отричай. Искаш да ти го начукат.
Всички искате едно и също, повтарям се като казвам, че начина на изказване е различен, той не определя човека какъв е, а обратното а по-скоро придава различен цвят на фразата 'ще ти го начукам между краката'! Казано от различни хора има различно значение, а не то да определя човека. Процесът е обратен.
Тя си го знае, но е прекалено голяма моралистка, за да си го признае.
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Минавам само да вметна нещо.
Това не е вярно. Какъв човек си определя как ще се изказваш. Има си места, на които можеш да си позволиш да си вулгарен и циничен и тези места са между четирите стени на спалнята (или на предпочитаното за секс място). А не във форум, пълен с недоузрели пубертети. Не на площада, сред хората. Не на маса. Интелигентният и възпитан човек знае къде и как може да си позволи да говори по определен начин. И точно изказът му пред хора, начинът му на изразяване, говори на тези хора що за човек е той.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Не отричам, но думичките са важни!
И наистина "да ти скъсам путката" не е нещо, което искам да чувам, или да казвам. Може да е равно на секс, описан и с по-меки думички, но не го приемам така.
4XCOKИ
Има нещо, което се нарича 'директност' и много хора предпочитат да използват този подход, пред 'искаш ли тъ черпа едно малко'. Интелигентният и възпитан човек знае кога и къде може да си позволи да каже 'искаш ли да се изчукаме' ИЗВЪН четирите стени на спалнята! А на простият само това му е в устата.
Последно редактирано от machoka : 10-01-2012 на 20:16
Какво значение има какво се пише във форуми, където има непознати, които най-вероятно никога няма да срещнеш? Целта на форума не е ли разнообразие, забавление? Не трябва ли да сме достатъчно морални и възпитани в реалния свят какво лошо има да се отпуснем в интернет пространството?
4XCOKИ
Директност не винаги означава вулгарност.
Виж, липсата на възпитание почти винаги се отъждествява с това.
Аз може и да искам да ме разпапурят, ама няма да тропна на масата, когато сме се събрали с цялата рода примерно и да кажа: "Мило, качвай се, че искам да ми пръснеш путката от лизане"...
Има си места, на които да говоря по този начин. Има си и начини, по които да го кажа на дадено място. И да не направя впечатление на развъртяна шафрантия.
4XCOKИ
4XCOKИ
Оставете нас простаците на мира! С какво ви пречим?!