.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 227

Тема: OutlawGirl

Hybrid View

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Нищо няма да ни стане, ако сме естествени. Естественият изказ може да е груб без да е вулгарен и това не пречи на 99,99% от участниците. Но в крайна сметка явно искате това да се превърне във "Форум за Благородни Девици".
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от OutlawGirl Виж мнението
    Нищо няма да ни стане, ако сме естествени. Естественият изказ може да е груб без да е вулгарен и това не пречи на 99,99% от участниците. Но в крайна сметка явно искате това да се превърне във "Форум за Благородни Девици".
    Искаме това да е форум за тинейджъри. И както 17-годишни, тук влизат и 12 и 13 годишни. И да демонстрираш сексуалната си зрялост пред тях по този начин е просташко и глупаво.
    Хубаво е, че си така открита и освободена, наистина нямам против. Имам против само мястото, което си избрала да го демонстрираш.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Искаме това да е форум за тинейджъри. И както 17-годишни, тук влизат и 12 и 13 годишни. И да демонстрираш сексуалната си зрялост пред тях по този начин е просташко и глупаво.
    Хубаво е, че си така открита и освободена, наистина нямам против. Имам против само мястото, което си избрала да го демонстрираш.
    Назад си с материала. В момента 12-13 годишните се ебат повече и ползват доста по-голяма креативност отколкото 80% от форона.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Назад си с материала. В момента 12-13 годишните се ебат повече и ползват доста по-голяма креативност отколкото 80% от форона.
    Не съм назад с материала. Достатъчно наясно съм. Но това не значи, че трябва да се учат от нас по този начин.
    Просто не е редно да обръщаме целия форум на секс.
    Изобщо, в такъв случай Кофата не е ли излишна? Нали си има раздел "Секс".

Не, наистина не искам да споря за излишни неща. Исках само едно нещо да обясня, направих го, така че мисля да приключвам.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Реално погледнато, пак споменавам, че наистина не виждам как бихме афектирали 12 и 13 годишни деца. Особено в този раздел. Особено с тази тема.
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си