- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.4
а ? какъв ефект бе момиче ?20 см... 8 месеца по 2 см примерно са почти 20 см. ... ако полагаш грижи и правиш маски редовно.... прави маски 2 пъти в седмицата -1 от които да има жълтък в маската,стои по 3-4 часа с маските,качествен шампоан предполагам си имаш,преса по-малко + термопродукт и си готова
а ако толкова бързаш може и един курс с подхранващия ампули да направиш
Донесоха шампоана за разтеж и спрей-балсама. Скоро ще дам отзиви.
Повече никога няма да си купя хининова вода.. не стига,че ми омазни мноого косата,при положение,че сложих малко а и разтежа ми си е както преди и без нея (използвам я от 2 месеца :@)
Ии на всичко отгоре косата ми започна да капе и мисля да си купя едни ампули на Ревалид... :X :X простоо .. :X
НеееВ смес с други продукти изобщо не се усеща.
Честити да са тиДано са хубави.
Имам 1 въпрос. КАкъв е ефекта на горчицата-подхранващ или изсушаващ?
Имам 2-3 пакета с горчица на прах и се чудих мога ли да я добавя към маската,при положение,че ми трябват само подхранващи продукти :Д
И на мен от хининовия шампоан ми се омазнява косата и имам чувството,че ми цъфти повече от него.
уот да фък ис горчица на прах??![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Горчица на прах не съм ползвала и не знам какъв ще е ефекта.Ползвала съм само от бурканче готова горчица и има подхранващ ефект.Ефекта на горчицата е,че затопля скалпа и подобрява кръвообращението на главата,което спомага за растежа.
и как се ползва? с малко водичка и става горчица? ;дд потресена съм.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз готовата горчица от бурканче я слагам в маската за коса,но слагам 1ч.л. само,не повече.
Здравейте, момичета! Принципно имам суха коса. Не е изтощена от преси и сешоари, не я изправям за да не я горя, сешоар много рядко ползвам, правя си домашни маски (които имат някакъв ефект все пак), но косата ми е наистина много суха. Ползвам това от няколко месецано сякаш косата ми привикна към него. Приятелките ми ме посъветваха да си взема течни кристали и исках да ви питам какви ще ми препоръчате (купих си едни на Victoria и ги хвърлих, защото бяха лепкави и правеха косата ми ужасна). Дайте някакъв съвет, моля!
)))
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
^Christian of Roma,Lakme,Loreal professional,олиото на Макадамия,Биофарма,арганов о масло.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Утре обем мисля да си направя с няколко разхлабени плитки в корените.
НЕ съм цитирала никой.Къде го видя тва не знам. :X
wiiwa, ако са отворени-да.![]()
Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
тия в обикновен магазин няма да ги намериш
На Биофарма и Кристиан Оф Рома може и да ги намери.
потъмненото... цитира ме и за това помислих,че говориш на мен
this:
Цитирала съм фък13 !!! Не теб.
...оф, както и да е! |(