.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 227

Тема: OutlawGirl

Hybrid View

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ако човека, който обичаш, ти каже, че си парцал, как ще се почувстваш? Нали го обичаш? Нали са само думички?
    Защото аз като такова ще се почувствам, ако ми говорят като на магистрална фея.
    Мислих те за по-умна. Кажи просто, че си по-консервативна от някои други, без да се обесняваш и да съдиш излишно.
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от OutlawGirl Виж мнението
    Мислих те за по-умна. Кажи просто, че си по-консервативна от някои други, без да се обесняваш и да съдиш излишно.
    Какво знаеш ти за мен, че да ми казваш колко съм консервативна? По същата логика мога да кажа, че си толкова еблива, че би си отворила краката за всеки, който ти харесва външно, че и сама би се предлагала, което е толкова леко и евтино, че няма на къде. А това за еднорозите не знам от къде ти го роди главата, явно си се возила на нечии рог, ама не ти е повлияло добре.

adoreher, не ми изкривявай думите, изобщо едното не е равно на другото. Не ме разбра. + това нямам нищо против 'чукането' като изразно средство. Имам против просташките думички и фразички като 'да ти разцепя путката' и производни.

А всички момченца, които се радвате на тея неща, казани от непознати момиченца, сте толкова загорели и жалки, че сигурно могат да ви въртят на малкото си пръстче, а вие да гледате с отворена уста, от която текат лиги.

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    срам за Плевен е
    Що, ако бях от Пловдив/Троян/Шумен/Варна/София/Силистра/Русе/етц, какво щеше да е по-различното?
    Последно редактирано от ShtrudeL : 10-02-2012 на 20:40
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си