.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Как би трябвало да реагирам? И какво да правя?

Вчера разбрах, че една моя приятелка, с която си пиша вече повече от година, вече не е девствена./тя е на 18/ Приятелките и я "съжалявали" затова решила да го направи, с човек, към който няма никакви чувства, само, за да не е по-назад. И 6 месеца не ми го е казала. Скарахме се. Казва, че било неприятно, че съжалява много за това, че няма да го повтори, че съм много важен за нея и че ще направи всичко, за да и простя. Уж и простих. Но просто не мога да спра да мисля затова и да ми бъде неприятно. Не мога да спра да си представям как се случва и не мога да си простя, че тогава не съм направил нещо.
    Последно редактирано от Two-face : 10-03-2012 на 14:14

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ти какъв си да й се бъркаш в интимния живот?

Цитирай Първоначално написано от Two-face Виж мнението
    не мога да си простя, че тогава не съм направил нещо.

Я се стегни.. какво да направиш? Да ходиш да я "пазиш"?! Щом го е направила - значи е искала. Не се бъркай.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Ти какъв си да й се бъркаш в интимния живот?
    Я се стегни.. какво да направиш? Да ходиш да я "пазиш"?! Щом го е направила - значи е искала. Не се бъркай.
    Кой съм? Може би човекът, с който е споделяла неща, които не е казвала на никой друг, човекът, с който си пише абсолютно всеки ден през последните почти две години, човекът, който винаги и е помагал, на който е споделяла всичко.
    И аз съвсем ясно си спомням, че точните и думи бяха, че го е направила, защото не обичала да я съжаляват. Което аз лично не свързвам с "желание". Не знам ти как си.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Май искаш да ти е повече от приятелка...И поне да беше казал като хората на колко е.Не,че е толкова важн де-в единия случай е малолетна куха лейка,поддаваща се на просташки провокации,а в другия-(не)пълнолетна такава...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    И за к'во толкова те е яд/съжаляваш (и не знам си там к'во още) ? Че не си я наебал ти ? И за к'во изобщо трябва да й прощаваш, нали сте само приятели ? оО Логика - за к'во ти е..
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Май искаш да ти е повече от приятелка...И поне да беше казал като хората на колко е.Не,че е толкова важн де-в единия случай е малолетна куха лейка,поддаваща се на просташки провокации,а в другия-(не)пълнолетна такава...
    Не мисля, че точно ти можеш да обиждаш свиньо дебела.

Не знам, защо въобще писах тук, вие сте просто едни идиоти. Извинявайте, но как като ме обиждате ми помагате? По-добре въобще не пишете щом единственото, което може да кажете е лична обида към мен.

Град
    Бургадидас !
    Момчето си е написало, на 18 е. Просто като напише ( 18 ) и скобите са слети с числото, 8 и ) правят емотикона .
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Град
    Бургадидас !
    Не знам, защо въобще писах тук, вие сте просто едни идиоти. Извинявайте, но как като ме обиждате ми помагате? По-добре въобще не пишете щом единственото, което може да кажете е лична обида към мен.
    Кой те обижда ? Виж моя коментар колко е възпитан

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Че не си я наебал ти ?
    Това е просто върхът на възпитанието.

Град
    Бургадидас !
    Добре, ще се изразя по следния начин :

Яд те е, че не ти се си снушил с нея, а некой друг ?

Не честно, какъв ти е проблема, че момичето е правило секс ? Длъжна ли ти е с нещо ? Гаджета ли сте? Ами не сте (поне така си казал). За какво по-точно трябва да ти се извинява ? Обясни ми, моля те !

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Тя няма за какво да ти търси прошка. Ти не си в правото си да й държиш сметка, без значение колко и какво си пишете. След като сте "просто приятели" интимният й живот не е твоя работа.

Да, постъпката й е глупава и детинска, обидна даже. Но не спрямо теб, а спрямо нея самата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Все едно, аз съм обиден от нейната постъпка.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    По-полека с епитетите.Никой не те обижда.Просто,наблагям,ОТ МОЯТА ГЛЕДНА ТОЧКА е адски нелепо да правиш нещо,за което самия ти не си сигурен само заради общественото мнение и защото еди-кой си те "съжалявал".Всеки сам прави своя личен избор и СПОРЕД МЕН той не трябва да е базиран на мнението на околните,а на собствените възгледи,разбирания и готовност на човек.В този ред на мисли:явно приятелката ти прекалено много се влияе от чуждото мнение.Съветът ми е да говориш с нея в тази насока.Защото този път е за това(което си е сериозно),следващия ще е за нещо друго.С този начин на мислене занапред няма да може да отстоява мнението и позициите си,дори когато знае,че е права.Затова те съветвам да и говориш в тази насока.Може и да не съм напълно права,но от написаното дотук,виждайки част от пъзела,моите наблюдения са такива.

ПС:Мнението,че искаш да ти е повече от приятелка остава...Ако нямаше по-дълбоки чувства към нея,надали щеше толкова да те интересува сексуалния и живот...
    Последно редактирано от PyCoKoCkA93 : 10-03-2012 на 14:29
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Защо? И обида ли е или ревност?

Град
    Бургадидас !

АРГУМЕНТ...

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    ПС:Мнението,че искаш да ти е повече от приятелка остава...Ако нямаше по-дълбоки чувства към нея,надали щеше толкова да те интересува сексуалния и живот...
    Тя е живее толкова далеч, че едва ли е възможно някога да се срещнем. А ако случайно сте чели това, което съм написал в началото нека отново да ви поясня, че тя е 3 години по-голяма. Така че забравете за тази идея.

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    АРГУМЕНТ...
    Аргументите са важно нещо, без тях не стават спорове.

Град
    Bulgaria

Това как ти виждаш нещата и как стоят в действителност са две различни неща. И аз мога сега да се обидя на най-добрия ми приятел ,че е правил секс и да започна да се вайкам защо не съм го спряла... Ти изобщо можеш ли да се прецениш отстрани?

Аргументите са важно нещо, без тях не стават спорове.
    Така е. Но ти в тази тема не си изложил нито един аргумент. Просто заявяваш "обиден съм". А защо си обиден и защо смяташ, че имаш правото да й търсиш сметка - не става ясно.

А това, че е по-голяма и нямате бъдеще заедно, съвсем не значи, че не може да си я харесваш и да се дразниш от факта, че е била интимна с някого.

Град
    Бургадидас !
    Прав си, ама твоите куцат нещо ;]

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Лигльо.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Като много дрънкаш, я сподели - някога виждал ли си я на живо?
    Не си и никакъв, че да ти дава отчет дори със сто други да е спала.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Да обиден съм и не мога да го променя, обиден съм, че тя ми повтаря колко много знача за нея, а 6 месеца е пазила това в тайна от мен. Яд ме е, защото ако ми беше казала тогава, че я съжаляват, може би щях да успея да помогна и щеше да може да изчака до момента, в който е готова, с човек, когото обича, а не просто ей така. Прави сте, аз нямам абсолютно никакво право да и държа сметка, ни най-малко. Но ми е зле, на нея също, защото се чувствам така заради нея, извинява ми се. А когато някой ти се извинява би трябвало да прощаваш нали? Затова говорих за прошка в началото.

Град
    Bulgaria
    Всеки си има глава на раменете. Щом го е направила - значи го е премислила (нейна , повтарям - нейна работа,ако не е било добре обмислено). Това,че не ти е казала също е решение,излязло от същата глава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си