.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Lightbulb Национална гимназия по фотография и полиграфия

Здравейте, нова съм във форума, дано темата да не се повтаря : ) Тааа сега съм 7ми клас, и си харесах професионалната по фотография и полиграфия в София със специалност фотография.Надявам се, може някой информиран да ми каже повече за нея: как се влиза(доколкото разбрах трябва рисуване), трудно ли е вътре( иска ли яко учене в даскалото), как са учителите, заслужава ли си въобще? А и, понеже ми идва бая далеч(от морето съм), да питам, дали само софиянци има вътре че се притеснявам ако вляза и съм едничка свъртяна от другия край на България...Благодаря предварително, дано да има полезни отзиви

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от gnomche Виж мнението
    Здравейте, нова съм във форума, дано темата да не се повтаря : ) Тааа сега съм 7ми клас, и си харесах професионалната по фотография и полиграфия в София със специалност фотография.Надявам се, може някой информиран да ми каже повече за нея: как се влиза(доколкото разбрах трябва рисуване), трудно ли е вътре( иска ли яко учене в даскалото), как са учителите, заслужава ли си въобще? А и, понеже ми идва бая далеч(от морето съм), да питам, дали само софиянци има вътре че се притеснявам ако вляза и съм едничка свъртяна от другия край на България...Благодаря предварително, дано да има полезни отзиви
    А дори да отидеш, къде ще живееш ?

Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    А дори да отидеш, къде ще живееш ?
    имам роднини, а и разбрах че си има общежитие

Голям фен
    100 % ще има и хора , различни от софиянци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си