- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, които четат.
Харесват ли ви, рядкост ли са, досадни ли са, има ли? Аз обожавам ;д
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
харесва ми , когато един човек се интересува от много неща
независимо дали е момче или момиче
харесва ми за момчета, да
предложих му на моя 1-2 пъти като му е скучно да му дам да чете някоя книжка, не изявява желание, няма да го занимавам повече :Д
Много, много, ама много харесвам. Слабост са ми.
Каквото и момче (мъж) да е, ако го видя с книга в ръка, почвам да го възприемам по- съвсем различен начин.
Последният ми приятел така ме свали.
Бтв обичам след секс да си говорим за книги. Да обсъждаме кой какво е чел последно, да се сравняваме с героите. Ох, размечтах се.
Евала за темата.
Последно редактирано от x7aZzy : 10-03-2012 на 19:25
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Мисля, че тук сме се събрали извратени интелектуалки.
Обожавам, когато един мъж ми заговори за книги, особено ако не са от поредицата на WoW. Показва ми, че е интелигентен, при което веднага светва лапичката *сееекс* в главата ми.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Ако съм досаден на някое момиче, защото обичам да чета (фентъзи и фантастика и други ,но най-много си падам фантастик) , ще и посоча най-близката психиатрия или просто вратата, а ако пък ми се изрепчи, без никакви угризения ще и тегля една народна майна и да върви по дяволите.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 10-03-2012 на 19:28
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Моя чете.Ужасно ме радва този факт. Особено гот ми е, когато чете книжка, която вече съм чела и постоянно подпитвам докъде е.
И после чакам мнение.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Пък и от книгите идват толкова много идеи за "роли в секса"![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Сигурно, така най-лесно биха могли да ми привлекат вниманието (след външния вид).
Литературата за мен е като мой крайник. Без нея не мога. Затова изключително много мразя и ненавиждам, когато момче се изсмее на поезията или книгата, която чета. Склонна съм да спра дори да контактувам с въпросния индивид.
Ъъъ ... Жалко е това,че момче да чете книга се възприема като рядкост.Макар че не отговарям за другите,може наистина да е рядкост,което също е жалко.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
а бе рядкост си е, от бившия ми клас (32 черепа) САМО аз чета представи си , и знаеш ли какво ми беше тъпо като няма с кой да обсъдя последното прочетено, или пък нещо ново непрочетено..
Същност до 10 клас единствените хора, с които си говорех за книги бяха, библиотекарката и майка ми.![]()
Пародия си е, сега е по яко на 14 да се напиеш и про-ебеш отколкото да прочетеш Война и Мир, да не говорим за нещо Българско, всички си мислят че като знаят какво е "ПОД ИГОТО" знаят върха и пика на Българската литература.
И като кажа тютюн на тях в главата им изниква "цигара" а не "произведение" което е жалко..
А пък камо ли нещо от сорта на "железния светилник"
Миналото лято, се разхождам с приятелката ми и още няколко приятелчета, и нали казвам на моята смятам да си взема "железния светилник" и един приятел ме прекъсва с изречението "от КОЯ ИГРА Е ТОВА?"
При което аз и приятелката ми седим, с ченета увиснали до колене![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 10-03-2012 на 19:47
Dr. Gregory House
И аз казвам, че са рядкост.
Поне от личен опит това съм забелязала.
Жалко..
Не знам как четете стихове, единствената поезия която съм прочел докрая е Кънчо.... на Пеньо Пенев. Казват че няма лоши книги, обаче ако имам деца бих искал да я прочетат едва след като са достигнали възраст достатъчна да оценят дълбоката ирония.
Последно редактирано от Aeternal : 10-03-2012 на 20:12
И защо да ги няма?
И какъв е проблема, за харесването и нехаресването. Няма нищо в това човек да чете, да обогатява речника си и така нататък. И това го прави всеки човек, макар някои да го правят наистина рядко.
В училище ме гледат като извънземен като кажа, че обичам да чета...
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Абсолютно вярно!
На мен много ми пада в очите човек, който се изкаже негативно за книгите/четенето/литературата като цяло. Независимо дали момче или момиче.
Приятелят ми не чете колкото мен, но понякога хваща някоя от моите книги и чете. Чете доста по-бързо обаче. Миличко ми става, когато го видя да се пренася в историята, както аз го правя.
Не познавам много момчета, които четат. Повечето ми отговарят подигравателно или напълно незаинтересовано. Но на такива хора си им личи попринцип, че книга не пипат.
И спря да се върти за миг земята..
^Мхм.
Четенето на книги е вид дишане, живеене. Всяка думичка представлява цвят, всяка думичка е част от една голяма картинка, досущ като частите на пъзел. Закачливо танцуво върху езика ни, удряйки се в каменните стени на зъбите ни, преди да се търкулне от устата ни и да бъде оформена от множество също толкова красиви буквички.
Книгата обогатява въображението ни. Разнообразява монотонното ни ежедневие, прави ни по-щастливи. Изпълва ни с духовно удовлетворение, усъвършенства характера ни.
Ох.
Харесвам момчета,които четат, защото самата аз чета и обичам да мога да говоря за нещата,които ми харесват без да ме гледа като извънземно.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()