.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    А мога ли да знам защо превръщаш това в такъв проблем? Кво като си на 18 и нямаш приятелка и кво като отдавна не си бил с никое момиче? То и аз скоро не съм поддържала никакви освен приятелски отношения с момчета, но не ми е приоритет номер 1 в живота. На 18 години имаш толкова по-важни неща, за които да мислиш, не казвам, че има нещо лошо да искаш близост, но не трябва да е на главно място в живота ти. Не и на този етап. И на теб ще се усмихне живота, само не се впрягай, имай си самочувствие в граници и гледай по-ясно на нещата.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Не знам как да не се впрягам, като всичките ми познати и приятели в даскало обикалят с момичета, а аз обикалям сам като някой олигофрен и се чудя какво да правя. И така е било години наред - не само в даскало.

Е и? Избягваш въпросите, които те питах. Ако е само заради това, че твоите приятели си имали приятелки, та покрай тях и ти искаш да имаш, за да не се чувстваш непълноценен, значи изобщо не си дорасъл за връзка. Сега изглежда е на мода да си фанеш гадже и да се фукаш с него като огромно постижение или просто да не случайно да изостанеш от другите. Което е смешно и жалко. Дано не ти е тва идеята, на която все повече ме навеждат коментарите ти. В противен случай би се получило голямо противоречие на факта, който изтъкна - че си различен от останалите.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Не е така, но както и да е. Ако прочетеш внимателно първия ми пост в темата, ще разбереш какво имам предвид. Ако ли не - кой от къде е.
    Последно редактирано от shiban jivot : 10-05-2012 на 15:22

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Не си мисли, че живота е шибан, само защото не си имал гадже. Животът не се запълва само с това. Разбирам те. Смяташ, че времето ти е дошло, искаш да опиташ, искаш да се чувстваш пълноценен и смяташ, че само едно момиче може да ти повиши самооценката. Аз смятам, независимо от мнението на другите, че все още не е дошло времето да срещнеш подходящата. Много момчета и момичета са били на твое място и после огромна част от тях срещат любовта на живота си при най-неочаквани обстоятелва. Мога да ти говоря много за отношения, но ти запомни едно. Някъде там, някъде във времето има едно момиче, което те чака и един ден ще се срещнете. Приемай нещата в живота нормално. Оцени това, което имаш около се беси. Оцени свободата си, оцени това което си, чак тогава ще си готов за пълноценна връзка. Казвам ти го от личен опит. Успех!

Мерси за положителното мнение!

Голям фен Аватара на ♠Joker♠
    Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe Виж мнението
    Е и? Избягваш въпросите, които те питах. Ако е само заради това, че твоите приятели си имали приятелки, та покрай тях и ти искаш да имаш, за да не се чувстваш непълноценен, значи изобщо не си дорасъл за връзка. Сега изглежда е на мода да си фанеш гадже и да се фукаш с него като огромно постижение или просто да не случайно да изостанеш от другите. Което е смешно и жалко. Дано не ти е тва идеята, на която все повече ме навеждат коментарите ти. В противен случай би се получило голямо противоречие на факта, който изтъкна - че си различен от останалите.
    +++

Мега фен Аватара на 102
    Прилепнали дънки като другите, гуменки като другите.... АХХАХАХА !!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от shiban jivot Виж мнението
    Мерси за положителното мнение!
    Радвам се, че съм те окуражила. Аз вярвам, че на всеки е писано да си срещне половинката стига да не я изпусне. Смятам, че на всеки се дава шанс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си