.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен
    Град
    Пловдив
    Така или иначе ще се случи един ден. Прекалено много се впрягат всички, че първия път трябва да е прекрасно и специално с човек, който обичаш...е няма да е първия хамалин от централна гара, разбира се, но не знам защо всички се прехласват и превземат толкова по тоя първи път, който почти винаги е фалстарт, да не кажем, че е възможно и с въпросния човек след време дори да се подминавате на улицата. Не познавам жена която да е имала продължителна връзка с мъжа, с който го е направила за първи път. Просто вземи предпазни мерки и щом го искаш, давай!
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Голям фен Аватара на Богиня
    Как за месец разбра, че обичаш някого много? На мен година не ми стигна, бахмааму!
    1. Като си се хванала на хорото, по-добре го играй. След време да не ревнеш ''изнасили ме, помощ!''.
    Позволи ми и аз да ти задам два въпроса:
    1.1. От какво те е страх да му духаш?
    и 1.2. Направихте ли сефтето вече?
    На 2 и 3 няма да отговарям, щот' ме е срам.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Фактът, че питаш тук - говори много.
    Не си готова, а той не те обича, щом продължава и продължава да настоява да го направите. И по дяволите, погледни и прочети сама темата си - постави се в някаква неутрална позиция и сама ще видиш, че нищо не е розово, както в момента си мислиш. По - добре го зарежи час по - скоро и го направи с човек, който искаш и обичаш.
    Първият ми път беше, когато бях на 16, с настоящия ми приятел, който обичам супер много. Бях напълно готова, защото исках да е с него - при теб единствено има притеснение и несигурност, което разбирам. Бягай надалеч от тоя тип.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ама като почнете с тея глупости... Ако иска да го прави, да го прави. Пък тя така или иначе си мисли, че го обича. И е съвсем нормално момчето да иска да спи с приятелката си. И аз искам да правя секс с приятеля си и бих счела за тъпо, ако нямам желание да го изтощя малко. А това, че ще я зарежел после - ми възможно е, но е възможно и следващият, с който реши да го направи да я зареже после. Момчето е на такива години, че иска да прави секс - ми много ясно, че ще иска да прави секс с гаджето си...

Цитирай Първоначално написано от OutlawGirl Виж мнението
    Така или иначе ще се случи един ден. Прекалено много се впрягат всички, че първия път трябва да е прекрасно и специално с човек, който обичаш...е няма да е първия хамалин от централна гара, разбира се, но не знам защо всички се прехласват и превземат толкова по тоя първи път, който почти винаги е фалстарт, да не кажем, че е възможно и с въпросния човек след време дори да се подминавате на улицата. Не познавам жена която да е имала продължителна връзка с мъжа, с който го е направила за първи път. Просто вземи предпазни мерки и щом го искаш, давай!
    Вярное , че може с въпросния човек да не се поздравявате след време, но не мисля, че е толкова маловажно с кого ще бъде първия път. от психологическа гледна точка той е много важен за отношенията мъж- жена в остатъка от живота на всяка девойка. Разбира се има и изключения, но поне аз мисля, че първия път е важен и то не до толкова с кого , а как ще се осъществи. Дори и да не се видите повече важно е момичето да го иска и да се чувства готово, а момчето да се отнесе с огромно внимание и нежност.
    Фалстартът не е задължителен. В друга тема съм писала за моя опит относно първия път , но на кратко. Аз си избрах момчето , с което исках да го направя , когато се чувствах готова за това и въпреки, че след това почти не сме се виждали беше прекрасно, защото той беше нежен и внимателен и знаеше как да ме накара да се отпусна, за да преживея една прекрасна нощ.
    Първия път си е важен, колкото и да твърдите обратното, защото сформира отношението ни към секса за напред, така че когато е готова авторката и ако е сигурна, че това е човека тогава да действа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си