- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- да го направя ли ??
Така или иначе ще се случи един ден. Прекалено много се впрягат всички, че първия път трябва да е прекрасно и специално с човек, който обичаш...е няма да е първия хамалин от централна гара, разбира се, но не знам защо всички се прехласват и превземат толкова по тоя първи път, който почти винаги е фалстарт, да не кажем, че е възможно и с въпросния човек след време дори да се подминавате на улицата. Не познавам жена която да е имала продължителна връзка с мъжа, с който го е направила за първи път. Просто вземи предпазни мерки и щом го искаш, давай!
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Как за месец разбра, че обичаш някого много?На мен година не ми стигна, бахмааму!
1. Като си се хванала на хорото, по-добре го играй. След време да не ревнеш ''изнасили ме, помощ!''.
Позволи ми и аз да ти задам два въпроса:
1.1. От какво те е страх да му духаш?
и 1.2. Направихте ли сефтето вече?
На 2 и 3 няма да отговарям, щот' ме е срам.![]()
Фактът, че питаш тук - говори много.
Не си готова, а той не те обича, щом продължава и продължава да настоява да го направите. И по дяволите, погледни и прочети сама темата си - постави се в някаква неутрална позиция и сама ще видиш, че нищо не е розово, както в момента си мислиш. По - добре го зарежи час по - скоро и го направи с човек, който искаш и обичаш.
Първият ми път беше, когато бях на 16, с настоящия ми приятел, който обичам супер много. Бях напълно готова, защото исках да е с него - при теб единствено има притеснение и несигурност, което разбирам. Бягай надалеч от тоя тип.
Ама като почнете с тея глупости... Ако иска да го прави, да го прави. Пък тя така или иначе си мисли, че го обича. И е съвсем нормално момчето да иска да спи с приятелката си. И аз искам да правя секс с приятеля си и бих счела за тъпо, ако нямам желание да го изтощя малко. А това, че ще я зарежел после - ми възможно е, но е възможно и следващият, с който реши да го направи да я зареже после. Момчето е на такива години, че иска да прави секс - ми много ясно, че ще иска да прави секс с гаджето си...
Вярное , че може с въпросния човек да не се поздравявате след време, но не мисля, че е толкова маловажно с кого ще бъде първия път. от психологическа гледна точка той е много важен за отношенията мъж- жена в остатъка от живота на всяка девойка. Разбира се има и изключения, но поне аз мисля, че първия път е важен и то не до толкова с кого , а как ще се осъществи. Дори и да не се видите повече важно е момичето да го иска и да се чувства готово, а момчето да се отнесе с огромно внимание и нежност.
Фалстартът не е задължителен. В друга тема съм писала за моя опит относно първия път , но на кратко. Аз си избрах момчето , с което исках да го направя , когато се чувствах готова за това и въпреки, че след това почти не сме се виждали беше прекрасно, защото той беше нежен и внимателен и знаеше как да ме накара да се отпусна, за да преживея една прекрасна нощ.
Първия път си е важен, колкото и да твърдите обратното, защото сформира отношението ни към секса за напред, така че когато е готова авторката и ако е сигурна, че това е човека тогава да действа.