- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лоши момчета
Защо момичетата ги харесват ?
Щото мъжкия пол трябва да излъчва респект и сила
Защото е по-голяма тръпката с тях. По-трудното и по-недостижимото е винаги по-интересно, поне за мен е така.
Защото с добрите не е интересно...
Боже, дори аз се убедих в това :Д
Дето винаги съм се стремяла да съм по-духовна, възвишена и кво ли още не ...
Но не е така.. Мъжът трябва да респектира, да си тежи на мястото, а т.нар. "nice guys" са предвидими, скучни, нерядко и подметки... Правят каквото кажеш, което писва доста бързо. На мен поне само в началото ми е интересно да пращам някого за превръзкиПосле ми става тотално беизнтересен и дори леко жалък. Някак си.. мъжът трябва да си е мъж. Това не значи, че е "лош". Може пак да е добър човек, но да балансира между това да си тежи на мястото и това да е добричък.
Е, така казано от мен, звучи все едно човек трябва да е на някви порциони. Някак не съм почитателка на изрази от сорта "от време на време може/трябва да прави еди какво си" ... Но си има един такъв нюанс, че не може да си само такъв или онакъв.
За всеки случай съм отегчена от "добрите момчета", каквото и, по дяволите, да значи това глупаво определение. Добър, лош... Защо точно тези думи? Мъжът трябва да си е мъж. И да прави ми угажда просто не е мъжествено.
Може би затова "добрите" не ги харесват, а пък "лошите" са хит.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Риби, риби. Мъже раци никога не съм харесвала, освен раците "играчи" (не сдуханяците), въпреки че и те са ми предвидими и най-малкото превзети.
А иначе пак да подчертая, не ми харесва това "добър" и "лош" като определение.
Мъжът си е мъж. Жената си е жена. Двата пола имат различни искания и нужди и могат да дадат различни неща. Традиционно т'ва си е неутрално понятие... Хубаво е да си истински мъж и жена, и като цяло завършена интересна личност, която има какво да прави, достатъчно ангажирана е да надрасва себе си и това е доста интересно и вълнуващо.. По-вълнуващо, отколкото да прислугваш на някого друг и да си needy![]()
щот нали се сещаш,че тога спира да се прави недостижим ?
така е,вече като са приятели
аман и аз какво коментирам като нищо не разбирам![]()
Слабия мъж търси силна жена.
Силния мъж търси майка на децата си.
Умния мъж търси търпеливо.
Мъдрия не търси, а силния го търсят.
Знаейки това спокойно можеш да продължиш да мастурбираш.
Всеки получава това, което заслужава. Една дълга връзка се поддържа повече от навика, отколкото от уважението и разбирането.
Влюбването не продължава дълго. Любовта към същество с времето се превръща в навик, след смъртта се превръща в спомен.
Навикът и споменът са резултат от инертността на ума.
При спомена- да пресъздава нещата така, както би искал, при навика- да не нарушава ритъма на мисли за нещата, така, както ги приел веднъж.
Всеки мъж желае да бъде харесван от жените, както и всяка жена. Строго определена рецепта за това няма. Мъжете много искат да разберат, какво харесват жените у мъжете. Но как може да разбереш непостоянността? Като се движиш в унисос с нея! Жените харесват тръпката и сигурността, а те се изключват взаимно. Като време тръпката е по-кратка от сигурността. Като чувства, тръпката е по- силна от сигурността.Като смисъл сигурността е по- важна от тръпката. За тръпката жените харесват красиви, расови мъже, също и забавни, приятни, но като цяло търсят мъже за забавление и удоволствие. За сигурност жените търсят мъже, които са успели, осигурени материално, или мъже, които ще се грижат за тях с всички възможни средства, които имат или ще придобият.Жените харесват едно, но търсят друго. За това мъжете искат да разберат жените, за да разберат какво харесват те. За да могат да се нагодят към тяхното харесваме. Ако гониш нещо, дори и да го стигнеш, ти си вървял по неговия път. И този път не е твой! За това дори и да го стигнеш, какво ще спечелиш? Нима, когато го стигнеш ще тръгнеш по своя път? Трябва да вървиш по своя път и всичко ще тръгне след теб, дори и жените. А ако да не тръгнат, винаги ще срещнеш някоя жена.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
и аз съм влюбен, но тя харесва по-големи тарикати и умни от мен.. и ,,За сигурност жените търсят мъже, които са успели, осигурени материално, или мъже, които ще се грижат за тях с всички възможни средства, които имат или ще придобият!
Мисля, че темата се изчерпа с мненията на jghgh и stambelan. ;д
Първоначално написано от antifashionshit
Това за лошите момчета важи за 13годишните. Аз не харсвам "добри" или "лоши", харесвам силни.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мм, сериозно съм пращала мъж за превръзки и се върза да ми купува. От т'ва по-жалко няма, ХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХА Х
НЕ ЗНАМ КАКВО ДА КАЖА ДОРИ :д
Можех и сама да отида, ама ме мързеше. Възприех го в началото като много мило и грижовно и в следващия момент ми стана едно такова ... "лол, той го направи" и осъзнах, че е много жалко от негова страна. И то на някоя си там среща в тях - а не задълбочени отношения, че да е нормално да ходи да ми купува. Примерно приятеля ми от оная дългата тема също ми е купувал, ама т'ва е друго ...
Е що пък да не иде.Ти не би ли отишла да му купиш Нурофен ако е настинал и му е зле?!Ама понякога вадите адските несвързани разсъждения за това ,кое е жалко и кое не като не може да отсеете това ,което са направили за вас и го принизявате,дори изравянвате със земят,което е жалкото!