- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- проблем с кучето .. :(
колко чАвека още ще те питат кво ти е кучето![]()
цт Значиии трябва да си биеш инжекцион за силаили да го праснеш с някоя пръчка
Но в никакъв случай не трябва да го риташ с крак или замерваш
Кучето твое ли е или на семейството
Щото трябва да си знае стопанина си
А ,ако живее в семейството то много добре разбира йерархията и кой е шефа, кой определя правилата ,кой е водача на глутницата ,а това в повечето случай е мъжът - баща ти
Аз също като малък съм гледал кучета ,но винаги ,когато баща ми слушаха повече
Най-добре е ти да го храниш и разхождаш
Така де, само с бой не става , но принципно при женските често се случва да са по враждебни особено ,ако е разгонено
абе аз ако реша мога да я прасна силно ама после ръката ме боли... по принцип я гледаме аз и баща ми ... него за някои неща го слуша повече,за други мен... и двамата я храним,но само аз я разхождам ... и не съм съгласна.. мъжките кучета са доста по своенравни и инатливи и се обучават по трудно .. а иначе - точно това е,че по принцип е супер добрата душичка,а тия дни е баси звяра
![]()
![]()
пълен !
добре щом с 1,90 , 100 Кг you are the boss![]()
що бе
мислиш ли че не съм го обмислила 2 месеца вече
и книги и простотии ще си купувам..![]()
абе да.. те са 5 кг с напикани гащи ... е не точно де,но са малки кучета... т.е. много по лесно е с мъжкар който е малак от такъв от големите породи..така че си вземи.. а и както ти казах много лесно се обучават и са много умни кученца .. особено вътре ако си го гледаш
мъжко, женско- няма голяма разлика - ще те прави на луда
Нащо е женско и е много по-палаво от мъжките ,които познавам,защото те са по-тромави и масивни
Тази порода не е куче, а тасмадийски дявол
Мазухисти в дъното на душата си
От бой не разбира
През първата година е уродясало от енергия
напада дърти големи кучета , щото се мисли за лъв
те тия дребните така правят... избиват комплекси
.. абе другия път от бой не разбира.. като не разбира ще го обучаваш под формата на игра.. лично аз познавам едно такова и е чешки шампион т.е. ако има търпение и нерви може да го научи на команди и да го направи супер куче