Ясно е вече в какво се изразява проблемът. Правим секс от около 4 месеца сравнително редовно, като до сега никога не е свършвала вагинално. На 18 сме и двамата, аз съм и първият. Чудя се в какво може да се изразява проблемът?
Четох темата за размера и се чудя дали това не е проблемът, въпреки че 15-16см, с които разполагам, са в нормата, ала, консултирайки се с някои девойки, се чувствам като утешителна награда. В един сайт гледах, че жената може да стане много дълбока, а участъка от вагината след 7-8 сантиметър не е толкова чувствителен и съответно се изисква много сериозно проникване, за да се достигне Е-точката. Отделно, като го правим, достигаме етап, в който го вкарвам целия, тя е много възбудена и много и харесва, обаче усещам сравнително слабо съпротивление (усещането е много готино и е много влажно, но някак се чудя дали и е достатъчно). От друга страна след определен момент в дадени пози започва да я боли... Например не сме правили секс на задна, защото просто я болеше.
Другото важно нещо, е че не издържам много време, но 15 минути мога да откарам. Мога да се постарая и повече, разбира се. От друга страна мога да правя секс, когато пожелая, след акт имам нужда от 5-10 минути почивка и съм готов отново, като сме го правили и над 10 пъти за един ден.
Третото нещо, което искам да отбележа, е, че не е свършвала по никакъв начин, нито чрез клитора, защото след определен момент, когато я стимулирам с ръка или орално, ме дърпа и иска да правим секс.
Та ако може предимно дамите да ми дадат съвети и съответно да ми отговорят на следните въпроси, ще съм им много благодарен.
Колко време вече бяхте правили секс, когато свършихте за първи път?
Колко време ви отнема, за да свършите?
В какви пози свършвате?
Нужно ли е да свършите първо клиториално, преди да свършите вагинално?
Ако сте имали няколко партньори, то разликата в размерите оказвала ли е влияния?
Благодаря предварително, искам полезни отговори, а не коментари от сорта на защо се занимавам с глупости или нещо такова!