- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам да я накарам да свърши вагинално
Да, свършвала е. А аз не мога да приема мисълта, че има жена, която не може да свърши вагинално... психиката ми е такава, няма непревземаема крепост, има слаба атака...
Ами не, не си прав...жените са различни от физиологична гледна точка, разположение на рецептори и тн...това може да няма нищо общо с теб...не се престаравай, продължавай с опитите...
И друго нещо забравих да напиша...не правете повече от 2-3 серии през 5-10 минути и през почивката я поддържай възбудена...нашите системи лесно се нарушават и спирането и почването предполагам, че е една от причините, че започва да я боли в някакъв момент, макар да е мокра...смисъл направете 2 поредни тека, после час почивка, после чак пак
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
АМИ ДОБРО УТРО ИДИОТЕ,когато станеш жена тогава ще правиш такива изводи.Аз правя секс от 5 години почти,и не съм имала ВАГИНАЛЕН оргазъм,имай в предвид,че съм с сериозен приятел от близо 2 години и с него доста сме експериментирали,но не не съм имала такъв оргазъм.Клиторния всеки път ,по 1,2 пъти,но вагинален никога.И съм изпробвала какво ли не. Така че може и ти да си некадърник,но може и да не е само в тебе проблема.Просто пробвайте нови неща и ще разбереш.