- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
цицомании, не гледате ли и задника?
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
не го е показала :С
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
Ох, колко обичам дупета.Ако бях мъж, нямаше да гледам толкова циците.
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...45171072_n.jpg
Истинските мъже гледат всичко и оценяват по десетобалната за по-малко от 3 секунди.
Grumpy old madman
Бонус точки се дават само след разговор, поне при мен. Макар, че не може някоя 3ка да стигне 5-ца. Дори 3ките, двойките и единиците, не заслужават бонус точки. Макар, че повечето след разговор да не мога да им дам повече от половин оценка, но др страна на разговора е, че може също така и да свали оценката, ако тя е на база дългосрочни планове. Оценката след разговор не важи, ако ще е само за 1 вечер.
Из "Сексът и мъжът с Гари Брадшоу"
n00bs
преди време бях голям цицоман и ми беше странно, че другите обръщат толкова внимание на дупетата, но в последно време забелязах, че обръщам мноого повече внимание на тях и дори не забелязвам циците. Може би, защото е по-лесно да заглеждаш дупета без момичето да каже нещо .. мда . реших да отбележа
едит: дори сега се сетих, че бях направил една група във вбокс.kom (цицомания) и гледам има 20 000 члена
Важното е да има членове...
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...06571176_n.jpg
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Големи стегнати цици, малко стегнато дупе, плосък корем, хубаво лице с перверзно излъчване и дъълга коса.
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
аз си мислех, че за поп-фолк и пластики си говорим... май бед
според мен тя е идеалното момиче![]()
n00bs
Идеалното момиче вече е било определено, няма нужда да откриваме топлата вода...
знаем, мацко, знаем
що телесни течности похаби по нея...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
просто си казвам мнението, всяко момиче с готино тяло и начин на разсъждаване, различен от на щрудел, не харесващо османци, може да е идеалното
n00bs
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last