.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Cool харесвам момче

аз сам на 14 и харесвам момче което е на 16 а тои харесва най-добрата ми приятелка а тя не си го харесва, тя му отказва вече 4 месеца но тои продължава да я закача, всеки път когато влиза в класната стая и казва много неща като
    -когато правя лицеви опори ти ще бъдеш под мен
    -няма да те оставя намира докато не приемеш да сме гаджета
    -всеки ден ще идвам в твоята класна стая.

и винаги когато тои излиза от нашата класна стая тя започва да плаче,аз я утешавам,
    но и аз започвам да се натъжавам защото си го харесвам и мие гадно.
    какво да правя да подкрепа приятелката си без да и казвам че си го харесвам или да и кажа на момчето че си го харесвам и после да му се скарам пред цялото училище понеже закача приятелката ми.

Хей, ако наистина е влюбен, няма какво толкова да направиш. Но така като слушам какви неща приказва и колко е настоятелен, според мен си търси само бройката. Нито ти, нито приятелката ти трябва да се занимавате с него.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от denica712 Виж мнението
    или да и кажа на момчето че си го харесвам и после да му се скарам пред цялото училище понеже закача приятелката ми.
    Моля? Да му кажеш, че го харесваш и после да му се скараш?! Ти чуваш ли се?
    Не знам как може да го харесваш, с това му поведение, но твоя си работа.
    Според мен най-добре да го забравиш, а приятелката ти вместо да реве да вземе да го затапи така, че да го е срам да идва вече при нея.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Кажи на тая твойта фльорца да не се дърпа толкоз.... По добре путьо за нея, отколкото за теб.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен
    после ми доказвайте ,че момичетата не били се влюбвали винаги в неподходящия

Мега фен Аватара на babity
    Сменяй го, пиленце. И споко, т'ва не е най - голямата ти любов, а просто хормонален дисбаланс.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от denica712 Виж мнението
    -когато правя лицеви опори ти ще бъдеш под мен

Не знам как се помага в такъв случай, сериозно.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    Нито ти, нито приятелката ти трябва да се занимавате с него.
    +

И какво точно му харесваш? Селското поведение и това че е явно е доста назад с развитието. Такова държание е присъщо за много по-малки от него. По-добре и ти не се занимавай, не ти трябва такъв.
    И за какво по-точно реве приятелката ти, понеже това нещо не можах да го разбера, тя уста няма ли да му каже и тя нещо, или просто седи и го слуша какви и ги говори?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ще му се скараш, защото закача приятелката ти?
    Я, пак?
    Той не ти е никакъв, нямаш никакво прави да тръгнеш да правиш циркове и така нататък. Вземи се осъзнай. Някакви супер детските работи. Подкрепяш приятелката си и това е, макар да не виждам кое му е гадното/плачевното на това. Да му тегли една майна и повече да не му обръща внимание. А ти недей да тръгваш да му признаваш, при условие, че знаеш, че той НЕ те харесва.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Сменяй го, пиленце. И споко, т'ва не е най - голямата ти любов, а просто хормонален дисбаланс.
    Именно...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Ееехх..и аз така харесвам едно момче...

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Кажи на тая твойта фльорца да не се дърпа толкоз.... По добре путьо за нея, отколкото за теб.
    1+

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си