- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесвам момче
аз сам на 14 и харесвам момче което е на 16 а тои харесва най-добрата ми приятелка а тя не си го харесва, тя му отказва вече 4 месеца но тои продължава да я закача, всеки път когато влиза в класната стая и казва много неща като
-когато правя лицеви опори ти ще бъдеш под мен
-няма да те оставя намира докато не приемеш да сме гаджета
-всеки ден ще идвам в твоята класна стая.
и винаги когато тои излиза от нашата класна стая тя започва да плаче,аз я утешавам,
но и аз започвам да се натъжавам защото си го харесвам и мие гадно.
какво да правя да подкрепа приятелката си без да и казвам че си го харесвам или да и кажа на момчето че си го харесвам и после да му се скарам пред цялото училище понеже закача приятелката ми.
Хей, ако наистина е влюбен, няма какво толкова да направиш. Но така като слушам какви неща приказва и колко е настоятелен, според мен си търси само бройката. Нито ти, нито приятелката ти трябва да се занимавате с него.
Моля? Да му кажеш, че го харесваш и после да му се скараш?! Ти чуваш ли се?
Не знам как може да го харесваш, с това му поведение, но твоя си работа.
Според мен най-добре да го забравиш, а приятелката ти вместо да реве да вземе да го затапи така, че да го е срам да идва вече при нея.
Кажи на тая твойта фльорца да не се дърпа толкоз.... По добре путьо за нея, отколкото за теб.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
после ми доказвайте ,че момичетата не били се влюбвали винаги в неподходящия![]()
Сменяй го, пиленце. И споко, т'ва не е най - голямата ти любов, а просто хормонален дисбаланс.![]()
И какво точно му харесваш? Селското поведение и това че е явно е доста назад с развитието. Такова държание е присъщо за много по-малки от него. По-добре и ти не се занимавай, не ти трябва такъв.
И за какво по-точно реве приятелката ти, понеже това нещо не можах да го разбера, тя уста няма ли да му каже и тя нещо, или просто седи и го слуша какви и ги говори?
Ще му се скараш, защото закача приятелката ти?
Я, пак?
Той не ти е никакъв, нямаш никакво прави да тръгнеш да правиш циркове и така нататък. Вземи се осъзнай. Някакви супер детските работи. Подкрепяш приятелката си и това е, макар да не виждам кое му е гадното/плачевното на това. Да му тегли една майна и повече да не му обръща внимание. А ти недей да тръгваш да му признаваш, при условие, че знаеш, че той НЕ те харесва.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5